Utorak, 21 rujna, 2021

Prijatelji u nevjerici i šoku: Iznenada preminuo 32-godišnji Mirza Hirkić iz Tuzle

Nemojte propustiti

Mirza Hirkić, 32-godišnji Tuzlak iz Novog naselja u ranim jutarnjim satima izgubio je svoju najvažniju utakmicu. Brojni prijatelji, poznanici i saigrači iz FK Mladost Solina, ostali su u nevjerici zbog preranog Mirzinog odlaska.

mirza-hirkic

“Svi smo u nevjerici i šoku, Mirza je zaista bio izuzetno dobar momak i prijatelj. Prije 5 godina, doživio je jednu izuzetno tešku povredu, kada su ga tragično izboli nožem, međutim, nakon toga se oporavio i od tada je prošlo dosta vremena, trenirao je fudbal u FK Mladost iz Soline. Sinoć mu je pozlilo, imao je visoku temperaturu te je zatražio ljekarsku pomoć.

Nakon pružanja ljekarske pomoći, pušten je kući. U ranim jutarnjim satima naglo mu je pozlilo, te je nedugo nakon toga i preminuo. Postoji mogućnost i da su spomenuti ubodi nožem trajno narušili Mirzino zdravstveno stanje,te jedan od uzroka naglog pogoršanja zdravlja, ali ništa sa sigurnošću još ne znamo” rekao je jedan od Mirzinih dugogodišnjih prijatelja.

Dženaza će se održati na mezarju u Novom naselju, tačno vrijeme još uvijek nije poznato.

(Tuzlanski.ba)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodikov savjetnik prijeti nakon Komšićevog odlaska u UN? Sve je izvjesnije da BiH neće biti, u ime svoje kombi stranke može iznositi te neistinite...

Kovačević je kazao da je jasno da Komšić u UN-u ne može predstavljati BiH, jer BiH u svojim institucijama...

Možda vas zanima i ovo