Subota, 12 lipnja, 2021

Prijateljica dječaka (15) iz Doboja poslala policiju na mjesto gdje je nađen

Nemojte propustiti

Škola „Dositej Obradović“, koju je pohađao ovaj učenik, ima video nadzor pa su odmah pregledani snimci i utvrđeno je da je on iz škole izašao nešto prije 16.30.

Nakon što se petnaestogodišnji A. H. u srijedu nije vratio kući poslije škole njegova majka je to prijavila policiji, ali i direktoru škole, te je odmah organizovana potraga za njim, saznaje Srpskainfo.

Škola „Dositej Obradović“, koju je pohađao ovaj učenik, ima video nadzor pa su odmah pregledani snimci i utvrđeno je da je on iz škole izašao nešto prije 16.30.

– Na snimku je primjećena i majka jednog učenika koja je u isto vrijeme izašla kada i on. Nju su odmah kontaktirali i ona je rekla da je vidjela da je A. H. otišao u pravcu gradskog mosta – kaže sagovornik pomenutog portala.

On dodaje da je potraga trajala i preko društvenih mreža i da se tada javila jedna učenica, koja je bila prijateljica ovog dječaka.

– Ona je rekla da je on često odlazio do tog napuštenog kamenoloma i da je nedavno na društenim mrežama objavio sliku sa tog mjesta. Iz škole su odmah kontaktirali policiju i tada je istraga usmjerena u tom smjeru – prepričava ovajizvor.

Dodaje da su nedugo nakon toga obaviješteni da su u tom napuštenom kamenolomu pronašli tijelo dječaka, te da je kasnije utvrđeno da je riječ o učeniku pomenute škole.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Saudijska Arabija ni ove godine neće primati strane hadžije

60.000 ljudi iz te zemlje bit će primljeno na hodočašće, dok niko iz inostranstva neće biti primljen. Saudijska Arabija objavila...

Možda vas zanima i ovo