Petak, 25 lipnja, 2021

Prijavite se: Produžen rok za prijavu za Program Mladi bankar

Nemojte propustiti

Zbog velikog interesa potencijalnih kandidata, produžen je rok za prijavu za Program Mladi bankar. Prijaviti se možete do 25.07.2013.

procredit-bankProCredit Bank redovno organizuje šestomjesečnu obuku iz oblasti bankarstva koju vode eksperti iz banke kroz program Mladi Bankar. Banka nudi priliku stručnog i personalnog usavršavanja za sve zainteresovane bez obzira na vrstu fakulteta ili prethodno radno iskustvo.

Program se ogleda u intenzivnoj šestomjesečnoj teorijskoj i praktičnoj obuci iz oblasti odgovornog bankarstva, finansija i ekonomije. Obuka se održava na nekoliko lokacija širom BiH, s tim da se teorijski dio koji se sastoji iz interaktivne teorijske nastave, rada u grupama ili individualnog rada odvija u učionicama, a praktični dio u poslovnim jedinicama ProCredit Bank. Polaznici programa u toku trajanja programa primaju jednu vrstu stipendije. Za uspješan završetak obuke, neophodno je redovno prisustvo nastavi.

Pored kurseva iz matematike i računovodstva, program takođe obuhvata kurseve za usavršavanje komunikacijskih vještina, analitičkog i kritičkog razmišljanja, kao i druge tematske cjeline koje se odnose na poslovnu filozofiju ProCredita i ProCredit istoriju. Polaznici su u prilici da razgovaraju o društvenim pitanjima, globalizaciji, okolini, finansijskoj krizi, radnim odnosima i dr.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Malezije stigla donacija od 50.000 doza vakcina

Upotreba vakcina je moguća za nekoliko dana. Na Međunarodni aerodrom Sarajevo sinoć je stiglo 50.000 doza Sinovac vakcina koje je...

Možda vas zanima i ovo