Četvrtak, 19 svibnja, 2022

Prije smrti snimila dirljivi video za svoju djecu

Nemojte propustiti

Jedna je majka s Floride, saznavši kako boluje od teške srčane bolesti, prije svog “odlaska” odlučila snimiti video pomoću kojeg je pokušala skupiti novac za liječenje.

Jennifer Johnson (Foto: dailymail)
Jennifer Johnson (Foto: dailymail)

No, njegov prvenstveni cilj bio je da se na taj način oprosti sa svojom djecom, trogodišnjom kćerkom Micaylom i 18 mjeseci starim sinom Malykaijem i objasni im zašto je morala umrijeti.

“Ja sam premlada, tek sam dobila dvoje predivne djece, zašto ja?”, pita se u videu 30-godišnja Jennifer Johnson. Snimak traje četiri minute, a u pozadini se čuje pjesme Mariah Carey, “Hero”. Jennifer je objasnila da joj je dijagnosticirana bolest naziva hipertrofična opstruktivna kardiomiopatija i to kad je bila pet mjeseci trudna s drugim djetetom, samo dan nakon što se zaručila s ocem svoje djece, prenosi Daily Mail.

Ubrzo nakon dijagnoze ugradili su joj pacemaker, ali samo par mjeseci kasnije liječnici su shvatili da je jedna žica postala labava i da je trebaju popraviti otvorenom operacijom srca. Prije te, trebala je obaviti i operaciju kod stomatologa pa je snimila video kako bi skrenula pozornost na svoje nedaće i prikupila novac za operacije. Video je snimila u listopadu, ali uspjela je skupiti samo oko 440 dolara koji su pokrili tek mali dio troškova. Otvorenu operaciju srca imala je 14. prosinca, a umrla je tri dana kasnije zbog komplikacija.


(Index.hr)

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Hrvati u problemu, hitno im treba 15.000 radnika: “Morat ćemo ih uvesti”

Direktor Uprave za razvoj, investicije i konkurentnost turističkoga gospodarstva u Ministarstvu turizma Robert Pende rekao je jutros u emisiji...

Možda vas zanima i ovo