Petak, 15 listopada, 2021

Prijetnje ljubomornog dečka: ‘Bit ćeš samo moja! Ako mi se ne vratiš, spalit ću vas i zakopati oboje!’

Nemojte propustiti

policija-hrvatska-663Bit ćeš samo moja! Ako mi se ne vratiš, zapalit ću i tebe i njega. Zakopat ću vas oboje, vikao je 5. marta predvečer u plasteniku u III. Strugama u Zagrebu A. H. (25) dok je s lopatom u ruci kružio oko bivše djevojke.

Nesuđenu ljubav, I. B. (29), posjeo je na stolac i prijetio joj smrću, a u jednom je trenutku, prema njezinim tvrdnjama, nad njom i bludničio.

Ljubomorni mladić, inače otac dvoje djece, nije se mogao pomiriti s činjenicom da njegova draga ima novog odabranika D. M. (32), pa se i s njim potukao. Inače, tog je jutra D. M. otkrio i da mu je netko zapalio Hondu Accord. Policajci istražuju je li uhićeni A. H. odgovoran i za to djelo.

Na kraju su policajci uhitili A. H. i dali pritvoriti, a prijavit će ga za protupravno oduzimanje slobode, prijetnje smrću i bludne radnje.

Kako doznajemo, A. H. je toga dana oko 17.30 sati na autobusnoj postaji kod Ulice Struge dočekao bivšu djevojku. Uhvatio ju je za ruku i odveo 200-tinjak metara dalje u plastenik.

Nakon pola sata terora, vapaje djevojke začuo je pukom srećom njezin aktualni dečko koji ju je spasio u zadnji čas. Ljubomorni mladić, otprije poznat policiji zbog imovinskih delikata, brzo je uhićen.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz tri elektroprivrede poručuju: Struja neće poskupjeti za domaćinstva

O najavi poskupljenja električne energije oglasila se i Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine. Iako Regulatorne...

Možda vas zanima i ovo