Ponedjeljak, 3 listopada, 2022

Privatna posjeta Crnoj Gori: Čijim helikopterom Dodik leti?

Nemojte propustiti

Milorad Dodik je iz Crne Gore, gdje je boravio u privatnoj posjeti, došao u Trebinje gdje je prisustvovao obilježavanju slave grada

Sa kim se Milorad Dodik sastao na Svetom Stefanu, Budvi i Tivtu, gdje je boravio jučer, ostat će za sada tajna, ali po najavi nakon putešestvija crnogorskom obalom član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a je popodne, oko 16 sati, sletio na heliodrom u Trebinju te se pod pratnjom policije uputio u centar grada.

Kako navodi na svom blogu Nebojša Vukanović, zanimljivo je da se na stranici „Flight radar 24“ helikopter u vlasništvu Vlade Republike Srpske, koji koristi Milorad Dodik, registarskih oznaka „E7PCI“, vodi kao vlasništvo Republike Srbije.

“Trebali bi nadležni da odgovore na pitanje da li se radi o grešci i zamjeni, umjesto RS-a da piše Republika Srbija, ili je u pitanju nešto drugo”.

Dodik je iz Crne Gore, gdje je boravio u privatnoj posjeti, došao u Trebinje gdje je prisustvovao obilježavanju slave grada, piše BN.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Tineke Strik: Pozdravljam rezultate izbora u BiH, Schmidt zakomplikovao proces

"Srdačno pozdravljam rezultate jučerašnjih izbora u Bosni i Hercegovini. Čini se da su mnogi građani odbacili etnonacionalističku korumpiranu politiku...

Možda vas zanima i ovo