Petak, 27 siječnja, 2023

Priveden Mirnesin najbolji drug Mujo, napuhao 2.02 promila: “Ona živi luksuzno, a ja živim tako što luk režem i sve mi suze idu na oči”

Nemojte propustiti

Mirnesa S., osumnjičena za krađu milion eura iz kompanije za transport novca u kojoj je radila, živjela je upravo tu, nedaleko od policije. Stan je prazan već dva mjeseca.

Ona je iz prostorija kompanije 14. oktobra, oko 15.10 sati ukrala više od milion eura. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznijela toliki novac. Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do hapšenja 42-godišnjakinje.

Mustafa Mujo O. je već duži niz godina prijatelj sa Mirnesom. Bavi se građevinom a na društvenim mrežama objavili su niz zajedničkih fotografija. Novinari su kontaktirali i njega.

“Duškane moj, da ja nešto kažem. Bezveze pričaš gluposti da bi dobio ti neku pažnju. Brzveze se zanimaš ovim stvarima, gluposti i lažima. Kakvi saučesnici, kakvi bakrači?”, kazao je Mujo O. i dodao:

“Mirnesa je kraljica, moja drugarica a mene što stavljate u to sve, ja nemam pojma. Ona nema saučesnika, nema ništa. Ona je svoj čovjek. Živite svoj život i ne zanimajte se Mirnesom. To što je ona uradila svoj fazon. Ona jeste moja drugarica ali ja živim svoj život. Želim joj sve najbolje u životu.

Ti i dalje čitaj ta sra*a da su pojedini uhapšeni. Pričaš gluposti i zamaraš se. Nisu svi uhapšeni, ja sam uhapšen zbog alkohola i što sam vozio pjan.

Ljudi moji da vam još nešto kažem, Mirnesa je svoj čovjek a ja sam svoj čovjek. Mi smo drugari. Ona živi svoj život, ja živim svoj život. Ona živi luksuzno a ja živim tako što luk režem i sve mi suze idu na oči.” izjavio je Mustafa O. prenosi Crna-hronika.

Portal Crna-Hronika prenosi da je Mujo O. lišen slobode 28.12.2022. godine u 01:10h a priveli su ga policijski službenici MUP-a KS PS Ilidža. Priveden je zbog upravljana motornim vozilom pod dejstvom alkohola. Alkotestiranjem je utvrđeno da je imao 2,02 promila alkohola u organizmu.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Benjamin nije prijavio šest kutija Marlbora pa dobio 540 eura kazne: Hrvati žestoko kaznili vozača iz Bosne i Hercegovine

Iz Carinske uprave Republike Hrvatske potvrdili su navedeni prekršaj te obrazložili nalog koji je uručen bh. vozaču Redakciji portala Crna-Hronika...

Možda vas zanima i ovo