Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Prodavačica: Muškarac koji vara kupuje ovaj poklon i ženi i ljubavnici

Preporučeno

“Ne žele da im ljubavnica miriše drugačije pa da im žene to shvate”, kazala je Hill.

Prodavačica Shannon Hill koja radi u Chanelu na društvenoj mreži TikTok često dijeli zanimljive detalje i dogodovštine iz svoga posla, a uoči blagdana snimila je video o temi što muškarci kupuju ljubavnicama za poklone.

Ispričala je kako je u trgovini luksuznih proizvoda počela raditi kad je imala 19 godina, stoga tvrdi da za vrijeme dugogodišnjeg rada naučila raspoznavati sve vrste kupaca, uključujući i muževe koji varaju svoje žene.

Otkrila je kako trgovina u kojoj radi ima spremljene podatke svih dosadašnjih kupnji na kojima se mogu pronaći proizvodi koje žene kupuju, pa onda i njihovi partneri prema tom popisu biraju poklone.

Tvrdi kako je uvijek riječ o istom parfemu

Zatim je objasnila da se često dogodi da neki od njih izaberu isti parfem i za svoju ženu i za ljubavnicu i dodala kako je razlog za to poprilično jasan. “Ne žele da im ljubavnica miriše drugačije pa da im žene to shvate”, kazala je Hill.

Trgovkinja je navela i kako je uvijek riječ o istom parfemu – Coco Mademoiselleu. “Nikada nije Chanel 5, to kupuju svojim mamama. Nikada Chance, uvijek je taj jedan te isti”, ispričala je Hill u videu koji je prikupio tisuće lajkova i mnoštvo komentara.

“Kako je slatko kad muž kupi ženi ne jedan, nego dva parfema”, “Ja sam radila u trgovini nakita i ista stvar se događala – kupovali su isti poklon za supruge i ljubavnice”, “Tako je meni moj bivši dao poklon namijenjen za ljubavnicu. Shvatila sam jer ne nosim XS veličinu džempera”, samo su neki od komentara.

Moglo bi vas zanimati

Izdvajamo

Izdvajamo

Dobre vijesti za bh. dijasporu koja živi u ovoj europskoj državi: Usvojen važan sporazum o vozačkim dozvolama između Bosne i Hercegovine i Italije

Danas je, nakon 12 godina neuspješnih pokušaja usaglašavanja, Vijeće ministara Bosne i Hercegovine, na prijedlog ministra komunikacija i prometa...

Još vijesti za vas