Petak, 3 veljače, 2023

Prodavačica: Muškarac koji vara kupuje ovaj poklon i ženi i ljubavnici

Nemojte propustiti

“Ne žele da im ljubavnica miriše drugačije pa da im žene to shvate”, kazala je Hill.

Prodavačica Shannon Hill koja radi u Chanelu na društvenoj mreži TikTok često dijeli zanimljive detalje i dogodovštine iz svoga posla, a uoči blagdana snimila je video o temi što muškarci kupuju ljubavnicama za poklone.

Ispričala je kako je u trgovini luksuznih proizvoda počela raditi kad je imala 19 godina, stoga tvrdi da za vrijeme dugogodišnjeg rada naučila raspoznavati sve vrste kupaca, uključujući i muževe koji varaju svoje žene.

Otkrila je kako trgovina u kojoj radi ima spremljene podatke svih dosadašnjih kupnji na kojima se mogu pronaći proizvodi koje žene kupuju, pa onda i njihovi partneri prema tom popisu biraju poklone.

Tvrdi kako je uvijek riječ o istom parfemu

Zatim je objasnila da se često dogodi da neki od njih izaberu isti parfem i za svoju ženu i za ljubavnicu i dodala kako je razlog za to poprilično jasan. “Ne žele da im ljubavnica miriše drugačije pa da im žene to shvate”, kazala je Hill.

Trgovkinja je navela i kako je uvijek riječ o istom parfemu – Coco Mademoiselleu. “Nikada nije Chanel 5, to kupuju svojim mamama. Nikada Chance, uvijek je taj jedan te isti”, ispričala je Hill u videu koji je prikupio tisuće lajkova i mnoštvo komentara.

“Kako je slatko kad muž kupi ženi ne jedan, nego dva parfema”, “Ja sam radila u trgovini nakita i ista stvar se događala – kupovali su isti poklon za supruge i ljubavnice”, “Tako je meni moj bivši dao poklon namijenjen za ljubavnicu. Shvatila sam jer ne nosim XS veličinu džempera”, samo su neki od komentara.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izetbegović: Vidjet ćemo šta će ostati od trojke, bez SDA se ne može praviti Vlada FBiH

"Mi nismo za tri decenije izgubili povjerenja i ugleda kao oni za tri mjeseca", kazao je Izetbegović. "SDA je mogla...

Možda vas zanima i ovo