Utorak, 18 svibnja, 2021

Produkcija “Parova” pokušala da opravda skandal sa degutatnim scenama u programu uživo

Nemojte propustiti

U sinoćnjem uključenju uživo iz vile “Parova” na TV “Happy” pušten je, kako je voditeljka Jelena Maćić najavila, “necenzurisan snimak ove situacije”

Srbiju je u subotu uveče šokirao skandal koji se dogodio u rijalitiju “Parovi”, kada je u programu uživo emitovano kako prostitutka Vida Kokić oralno zadovoljava učesnika Uroša Anđelića, a produkcija ovog rijalitija pokušala je da se opravda tako što je pustila navodni necenzurisani snimak koji, kako tvrde, pokazuje da je cijela situacija bila namještena.

U sinoćnjem uključenju uživo iz vile “Parova” na TV “Happy” pušten je, kako je voditeljka Jelena Maćić najavila, “necenzurisan snimak ove situacije”, na osnovu kog produkcija tvrdi da je sve bila gluma zarad šoua.

Ono što je jasno, i što mnogi uveliko komentarišu, jeste da je pomenuti snimak koji je sinoć emitovan lako mogao naknadno da se snimi.

Međutim, sve i da je cijela situacija zaista bila namještena, to i dalje ne umanjuje sramno prikazivanje oralnog zadovoljavanja učesnika od strane prostitutke u programu uživo, piše Blic.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Ivanić izvrijeđao Dodika: Izvinjavam se na rječniku, ali sa njim ne može drugačije, … To je već slučaj za medicinu

-Nema nijedne odluke koju sam ja donio, a tiče se vježbe na Manjači. Da postoji, ne sumnjam da bi...

Možda vas zanima i ovo