Utorak, 11 svibnja, 2021

Profesor Medicinske škole usred učionice grlio i ljubio maloljetnu učenicu?

Nemojte propustiti

Učenica Medicinske škole u Osijeku krivično je prijavila svog profesora jer ju je, tvrdi, dirao. Incident se zbio 9. maja usred učionice, a navodno ju je počeo grliti i ljubiti. Profesor je, tvrde đaci, poznat po tome da se voli “očešati” o učenice.

privodjenje-hrvatska– Znao je cure pomilovati po kosi, trbuhu ili rukama dok odgovaraju gradivo, ili slučajno po stražnjici. Neugodno je to, ali bilo im je glupo prijaviti, ipak je on profesor pa su mislili kako im neće povjerovati – priča se po školi.

Kako se profesor bavi i fotografijom, nekoliko je učenica, navode đaci, tražio da ih fotografira. Policija ga je, govore nam učenici, “pokupila” u školi prije sedam dana i odvela na razgovor.

– Došla su po njega četiri policajca s “maricom”. Bili smo na nastavi i gledali sve kroz prozor – pričaju.

Ravnateljica škole Nada Prlić jučer je bila službeno odsutna, no doznaje se kako nastavnik trenutno nije na radnom mjestu. Škola surađuje s policijom. U policiji su za Večernji list samo kratko potvrdili događaj, ne navodeći imena.

– Djelatnik jedne srednje škole prijavljen je da je u učionici dirao malodobnu učenicu. Slijedi posebno izvješće Državnom odvjetnišvu – izvijestio je Dario Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske.

(Večernji list)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

I jutros eksplozije u Jerusalemu: Poginula dva Palestinca, više od 100 povrijeđeno

Eskalacija sukoba počela je jučer protestima ispred džamije Al aksa u srcu Starog grada u Jerusalemu tokom obilježavanja Dana...

Možda vas zanima i ovo