Utorak, 18 svibnja, 2021

Proglašeni najpoželjniji poslodavci u BiH 2013. godine

Nemojte propustiti

Kompanija Development studio i portal Posao.ba i ove godine dodjelili su priznanja kompanijama koje su izabrane za najpoželjnije poslodavce u 2013. godini, a kompanija koja je zauzela prvo mjesto među top 10 najpoželjnijih poslodavaca u BiH je „dm drogerie market“.

posao_razgovor_shutterMeđu top 10 najpoželjnijih poslodavaca u BiH su i Coca-Cola HBC B-H, Al Jazeera Balkans, Raiffeisen Bank, Microsoft BiH, kompanija Violeta, kompanija Authority Partners, UniCredit Bank, ASA Group i Philip Morris BH.

Kako je rečeno tokom ceremonije proglašenja top 10 najpoželjnijih poslodavaca u BiH, 12.590 posjetitelja portala Posao.ba je glasalo i odabralo 100 kompanija za koje bi voljeli raditi, a među njima izdvojilo se 10 kompanija koje smatraju idealnim mjestom za rad.

To su one kompanije koje su ulaganjem u svoj brand, u ljude i njihov razvoj i jednakim poštovanjem koji pokazuju prema zaposlenima kao i prema svojim klijentima zaslužile da budu proglašene kao najbolje od najboljih.

(Fena)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo