Subota, 15 svibnja, 2021

Proizvodi Limometala na trgovačkim centrima i školama širom BiH

Nemojte propustiti

Firma Limometal iz Cazina je jedan od lidera na Balkanu u sektoru proizvodnje i prodaje krovno-fasadnih profilisanih limova, a to pokazuju i rezultati koje bilježi u 2019. godini.

Glavni cilj poslovanja ove upješne firme jeste da krajnji kupac bude najzadovoljniji, jer zadovoljan kupac će se uvijek vratiti, i prema rezultatima u tome potpuno uspijevaju.

– Na ovaj način gradi se krug povjerenja i mogućnost za međusobno korisnu saradnju. Ovu ideju poslovanja gledamo kao jednu od naših najvećih prednosti. Naši kupci znaju da Limometal d.o.o posluje po međunarodnom standardu kvalitete ISO 9001, za koji smo certificirani od strane međunarodne organizacije BVQI sa sjedištem u Londonu. To su prepoznali i u lancu trgovačkih centara “Robot” koji se širi po cijelom teritoriju BiH, i sa kojima smo potpisali novi ugovor. Tako ćemo učestvovati u izgradnji njihovih novih objekata u Doboju, Derventi i Sarajevu. Osim toga potpisani su ugovori i za Dom zdravlja u Bosanskoj Krupi, firmu Kabine u Bosanskoj Krupi, Muzičku i Elektrotehničko-drvoprerađivačku školu u Bihaću, te stambenu zgradu “Beganović” u Cazinu – kaže direktor firme Mensur Mulalić.

Limometal se može pohvaliti bogatim portfoliom. Njegovi proizvodi se koriste u zemljama Bliskog Istoka, SAD-a, Južne Koreje i drugih. Zahvaljujući CE certifikatu proizvodnje prema svjetskim standardnima, omogućena im je međunarodna saradnja. Dugoročne i kratkoročne saradnje uspostavili su sa firmama širom svijeta, poput Ecosystem Haus iz Južne Koreje, Keep Company iz Iraka, REMS Immobilien iz Njemačke, A-Group Austrija i druge. Izložbeni salon i prodaju imaju u Cazinu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Djed prevozio troje unuka i kilogram heroina: Tvrdi da su mu drogu podmetnuli u Posušju

U stražnjem dijelu automobila pronađeno je i oduzeto osam PVC paketića heroina ukupne težine 1048,2 grama. Vozač Hyundaija inicijala I....

Možda vas zanima i ovo