Proizvodi Limometala na trgovačkim centrima i školama širom BiH | | Bh-index

Proizvodi Limometala na trgovačkim centrima i školama širom BiH

Biznis> Industrija    Datum: 31.10.2019.    
Autor: Redakcija


Firma Limometal iz Cazina je jedan od lidera na Balkanu u sektoru proizvodnje i prodaje krovno-fasadnih profilisanih limova, a to pokazuju i rezultati koje bilježi u 2019. godini.

Glavni cilj poslovanja ove upješne firme jeste da krajnji kupac bude najzadovoljniji, jer zadovoljan kupac će se uvijek vratiti, i prema rezultatima u tome potpuno uspijevaju.

– Na ovaj način gradi se krug povjerenja i mogućnost za međusobno korisnu saradnju. Ovu ideju poslovanja gledamo kao jednu od naših najvećih prednosti. Naši kupci znaju da Limometal d.o.o posluje po međunarodnom standardu kvalitete ISO 9001, za koji smo certificirani od strane međunarodne organizacije BVQI sa sjedištem u Londonu. To su prepoznali i u lancu trgovačkih centara “Robot” koji se širi po cijelom teritoriju BiH, i sa kojima smo potpisali novi ugovor. Tako ćemo učestvovati u izgradnji njihovih novih objekata u Doboju, Derventi i Sarajevu. Osim toga potpisani su ugovori i za Dom zdravlja u Bosanskoj Krupi, firmu Kabine u Bosanskoj Krupi, Muzičku i Elektrotehničko-drvoprerađivačku školu u Bihaću, te stambenu zgradu “Beganović” u Cazinu – kaže direktor firme Mensur Mulalić.

Limometal se može pohvaliti bogatim portfoliom. Njegovi proizvodi se koriste u zemljama Bliskog Istoka, SAD-a, Južne Koreje i drugih. Zahvaljujući CE certifikatu proizvodnje prema svjetskim standardnima, omogućena im je međunarodna saradnja. Dugoročne i kratkoročne saradnje uspostavili su sa firmama širom svijeta, poput Ecosystem Haus iz Južne Koreje, Keep Company iz Iraka, REMS Immobilien iz Njemačke, A-Group Austrija i druge. Izložbeni salon i prodaju imaju u Cazinu.


Komentari

NAPOMENA!: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne stavove Bh-index portala. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Bh-index zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Bh-index nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.