Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Proizvodi se 1000 primjeraka modela Alfa Romeo 4C Spider

Nemojte propustiti

Na štandovima Alfa Romea koje uglavnom posjećuju mlađi zaljubljenici u automobile najprivlačniji izloženi model postao je 4C Spider koji će se proizvoditi u ograničenom broju od 1000 primjeraka.

Narudžbe za Alfa Romeo 4C Spider čiji se krov otvara i koji ima snagu od 240 konjskih snaga počele su skupa sa sajmom automobila Istanbul Autoshow.

Vozilo koje će se proizvoditi u ograničenom broju bit će dostavljeno ograničenom broju osoba. Supersportski automobil za dvije osobe ima dužinu od otprilike 4 metra i međuosovinski razmak od 2,4 metra, te olakšanu strukturu karoserije zbog korištenja materijala od karbona i aluminijuma.

Sa 1750 cc motorom uz turbo napajanje može proizvesti 240 konjskih snaga i 350 Nm obrtaja. Otvoreni tip Alfa Romea koji za 4,1 sekundu dostiže brzinu od 100 km/h može dostići maksimalnu brzinu od 258 km/h. 4C Coupe model proizvodi više od jedne konjske snage na svaka četiri kilograma.

Dostižući maksimalnu brzinu od 250 km/h model ima ubrzanje do 100 km/h za 4,5 sekundi.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Razočarenje za mnoge koji će ljetovati u Crnoj Gori: Evo šta se sve zabranjuje

U Crnoj Gori se zabranju žurke i muzički festivali, kao i bilo kakvo masovno okupljanje u zatvorenom prostoru. Zbog nepoštovanja...

Možda vas zanima i ovo