Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Pronađen vlasnik Golfa koji je vukao psa: Imao bizarno opravdanje

Preporučeno

– Provjerama je utvrđen identitet vlasnika automobila R.A. koji je, odmah, pozvan u PS Sokolac.

Sokolačka policija identifikovala je vozača koji je snimljen na Ravnoj Romaniji kako automobilom Golf 2 vuče psa vezanog za branik automobila i utvrđeno je da se radi o R.A., piše Srpskainfo.

Čim je fotografija postala viralna PU Istočno Sarajevo pokrenulo je provjere u vezi sa ovom uznemirujućom fotografijom, koja je izazvala osude i oštre reakcije na svim društvenim mrežama. Ispostavilo se da nije sve onako kako se čini.

Upravo se čita:  Stiže nam saharski pjesak, nebo iznad BiH biće zamućeno, temperature gotovo rekordne

– Provjerama je utvrđen identitet vlasnika automobila R.A. koji je, odmah, pozvan u PS Sokolac. Ispitan je na okolnosti sporne fotografije i izjavio je da je tačno da je vukao životinju, ali da je pas već bio mrtav – kaže dobro upućeni izvor iz policije.

Naime, kako pojašnjava izvor, R.A. je sa životinjom prethodno bio kod veterinara gdje je konstatovano da je pas preminuo usljed teške bolesti. Nakon toga krenuo je da sahrani psa, ali nije želio da oboljelo tijelo stavlja u automobil, već ga je vezao špagom kako bi ga prevezao do sela, gdje ga je sahranio.

Upravo se čita:  KCUS zapošljava veliki broj radnika na neodređeno vrijeme: Saznajte ko ima prednost

– Tokom saslušanja priložio je i potvrdu iz Veterinarske stanice koja potvrđuje da je pas uginuo od bolesti – navodi izvor, piše Una.

On dodaje da je PS Sokolac o svemu obavijestila Okružno javno tužilaštvo u Istočnom Sarajevu koje je ocijenilo da u cijelom slučaju nema elemenata krivičnog djela, tako da protiv R.A. neće biti pokretan krivični, ali ni prekršajni postupak.

Upravo se čita:  Odluka Suda u Banjaluci: Imam koji je optužen da je RS nazvao genocidnom oslobođen optužbi

Ipak sa cijelim slučajem je upoznata veterinaska inspekcija, radi daljeg postupanja iz njihove nadležnosti.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Vijest koja će obradovati dijasporu: Nova linija sa Aerodroma Sarajevo

SAS, odnosno Scandinavian Airlines će ovog ljeta pokrenuti ograničenu sezonsku liniju između Kopenhagena i Sarajeva. Prevoznik će uvesti jednu sedmičnu...

Još vijesti za vas