Utorak, 28 rujna, 2021

Pronađeno beživotno tijelo Esada Omersoftića iz Maglaja

Nemojte propustiti

U mjestu Kosova kod Maglaja, (danas, nedjelja) poslije 14 sati pronađeno je beživotno tijelo Esada Omersoftića, koji je 1. januara sletio automobilom Opel Astra u rijeku Bosnu, u ulici Srebreničkih žrtava rata, kada se vraćao s proslave Nove godine, saznaje Avaz.ba.

Prema informacijama, mladog Omersoftića pronašla je porodica, koja je proteklih dana intenzivirano tragala za ovim mladićem.

Ovu informaciju potvrdili su i u zeničkoj policiji, kazvaši da još ne mogu sa sigurnošću tvrditi da se radi o mladom Omersoftiću.

– Imamo informaciju da je pronađen leš kod Maglaja. Ekipe su upućene na teren, nakon čega ćemo moći zvanično potvrditi da se radi o Omersoftiću – kažu za Avaz.ba iz zeničke policije.

Nakon što policija obavi uviđaj, bit će poznato više informacija.

Direktor Federalne uprave civilne zaštite Fahrudin Solak je za Avaz.ba potvrdio da je pronađeno tijelo.

Portparol FUCZ Majda Kovač je kazala za Avaz.ba kako su tijelo pronašli članovi rafting kluba “Natron”, a zajedno su tu bili i pripadnici Općinskih CZ Maglaj i Doboj Jug.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović oštro reagovao: SNSD neslavno kapitulirao, glasanjem u Vijeću ministara priznali i Schmidta

- Glasanjem na sjednici Vijeća ministara praktično su i priznali Schmidta kao visokog predstavnika - zaključio je Mirko Šarović. Predsjednik...

Možda vas zanima i ovo