Srijeda, 22 ožujka, 2023

Pronađeno tijelo 12-godišnje djevojčice za kojom se tragalo, sumnja se na ubistvo

Nemojte propustiti

12-godišnjaninja je nestala u subotu dok se pješice vraćala kući od prijateljice.

Njemačka policija jučer je pronašla tijelo 12-godišnje djevojčice Luise F. iz grada Freudenberga, čiji je nestanak ranije prijavljen. Tijelo je pronađeno u šumi u blizini tunela na nekadašnjoj željezničkoj stanici Wildenburg u pokrajini Porajnje-Falačka.

“Dosad provedena istraga potvrđuje sumnju da je djevojka bila žrtva ubojstva”, kazao je glasnogovornik ureda javnog tužitelja. Danas će biti provedena obdukcija, koja bi trebala i službeno utvrditi uzrok smrti, piše Bild.

“Istraga se odvija brzo. U kontaktu smo s istražnim vlastima u Siegenu”, dodao je glasnogovornik. Ovlaštenje za provedbu istrage je dobila policija Koblenza. Kriminalistička policija je cijelu noć osiguravala mjesto i pokušavala doći do ključnih tragova koji bi trebali pomoći u istrazi.

Luise je nestala u subotu dok se pješice vraćala kući od prijateljice. Nestanak je prijavljen jer nije došla kući, a nije se javljala ni na mobitel. Pokrenuta je potraga u kojoj je sudjelovao velik broj policajaca. Danas su zastave u Freudenbergu, gradiću s otprilike 17.000 stanovnika, spuštene na pola koplja.

Interesantno za vas

Izdvajamo

U Hrvatskoj optužena dvojica policajaca da su kriminalcima iz BiH, Srbije i Crne Gore za novak dojavljivali ‘potjernice’ i omogućili boravak u EU

Nezakonitosti su se događale od sredine 2019. do juna 2022. Protiv dvojice hrvatskih graničnih policajaca podignuta je optužnica zbog sumnje...

Možda vas zanima i ovo