Utorak, 28 rujna, 2021

Prva zajednička objava bračnog para Humačkić – Jasmina i Ćamil zahvalili se nakon svadbe: ‘Dragi ljudi, hvala vam na svemu, nisam očekivala ovoliko pažnje’

Nemojte propustiti

Dok se strasti polako smiruju, novopečeni bračni par Humačkić, Jasmina i Ćamil, oglasio se zajedničkom porukom na Instagramu, kako bi iskazali zahvalnost svima na brojnim čestitkama i lijepim željama.

Još odjekuju komentari na venčanje godine, održano u sarajevskom hotelu “Evropa” prije tri dana… No, dok se strasti polako smiruju, novopečeni bračni par Humačkić, Jasmina i Ćamil, oglasio se zajedničkom porukom na Instagramu, kako bi iskazali zahvalnost svima na brojnim čestitkama i lijepim željama.

Kćerka Bakira i Sebije Izetbegović navela je, između ostaloga, da je iznenađena količinom pažnje i ljubavi…

– Dragi ljudi, hvala vam! Količina ljubavi i podrške u vašim porukama i čestitkama je predivna i dirljiva. Zaista nisam očekivala ovoliko pažnje, ne mogu stići svima pojedinačno odgovoriti, ali vam se ovim putem od srca zahvaljujem – napisala je Jasmina na svom Instagram profilu uz zajedničku fotografiju.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović oštro reagovao: SNSD neslavno kapitulirao, glasanjem u Vijeću ministara priznali i Schmidta

- Glasanjem na sjednici Vijeća ministara praktično su i priznali Schmidta kao visokog predstavnika - zaključio je Mirko Šarović. Predsjednik...

Možda vas zanima i ovo