Srijeda, 23 lipnja, 2021

Prvi izlazak Jelene Karleuše s prijateljima nakon smrti majke Divne

Nemojte propustiti

Otkad je Jeleni Karleuši umrla majka Divna, pjevačica se potpuno povukla iz medijskog života. Nije željela da izlazi vani, a vrijeme je provodila sa suprugom i djecom daleko od očiju javnosti.

Srpski novinari su pjevačicu prije dva dana fotografirali na jednom beogradskom splavu na ručku s porodicom i bliskim prijateljima.

Prema pisanju portala Alo.rs, ona je ujutru posjetila majčin grob, a nakon toga sunčano poslije podne je provela u društvu prijatelja i brata Marka.

Foto: Screenshot

– Nakon obilaska majčinog groba, Karleuša se s Danijelom odvezla do Novog Beograda, gdje se kratko prošetala kejom jer je bilo veoma lijepo vrijeme, a onda se našla s prijateljima Zoranom Birtaševićem i Jovanom Dakić i bratom Markom. Otišli su na jedan poznati beogradski splav, gdje su inače veoma česti gosti, a kada je kročila u restoran na vodi, osoblje koje je veoma dobro poznaje veoma se iznenadilo što je vide – piše Alo.rs.

Foto: Screenhsot/Alo

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Draško Stanivuković: Benjamina Karić je svojim dolaskom pokazala koliko cijeni Banja Luku

Stanivuković je na svojoj Facebook stranici napisao da su pokazali sve ljepote Banja Luke. Gradonačelnica Sarajeva i gradonačelnik Banje Luke,...

Možda vas zanima i ovo