Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Prvi put pred kamerama: Nikolina Pišek u suzama o najtežim trenucima nakon smrti supruga

Nemojte propustiti

Tema emisije “Donna” bavila se životom žena na Balkanu nakon smrti supruga, a voditeljka Nikolina Pišek podelila je svoje iskustvo

Ženski talk show “Donna” započeo je sa emitovanjem na televiziji UNA. “Donnu” vode tri dame, poznate voditeljke sa domaće i regionalne scene – Nikolina Pišek, Dejana Rosuljaš i Baya Bangue Namkosse, a u prvoj epizodi bavile su se temom “Ima li za ženu na Balkanu života posle supugove smrti”.

U studiju televizije UNA voditeljke su razgovarale sa profesorkom sociologije Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Mirjanom Bobić, a svoj stav i iskustvo koje je proživela na ovu temu, iznela je i voditeljka emisije, Nikolina Pišek.

Pre pet meseci čitav region potresla je vest o porodičnoj tragediji koju je doživela Pišekova. Ona je sada prvi put pred kamerama televizije UNA progovorila o brutalnom medijskom linču koji proživljava gotovo svakodnevno, kao i o tretmanu koji je doživela od najbližih nakon smrti supruga.

Nikolina Pišek, Foto: UNA TV

“Vrlo cenjeni novinari i kolumnisti su napisali neke divne tekstove i hvala im na tome, puno mi je značilo. Opet ću se rasplakati. Ali niko od institucija nije rekao ništa”, istakla je u emisiji kroz suze Nikolina i nastavila:

“Očekivala sam period nekog mira, u kom ću moći da saberem svoje misli i shvatim u kom smeru treba krenuti dalje. Nisam to doživela ni jedne jedine sekunde. Prvi šok sam doživela već nakon 12 sati kada sam došla u Beograd, od svoje porodice ovde, koji su me praktično sa mojim detetom izbacili na ulicu, i to je krenulo dalje”, izjavila je Pišekova i dodala:

“Krenula je osuda mnogih ljudi iz moje bliske okoline koju nisam shvatala, koja je otprilike glasila: “Trebalo je bolje da znaš”. Počeli su da me savetuju da krenem na razne psihijatrijske tretmane, i predlagali rešenja, za koje nisam bila spremna niti sam imala vremana, a neka od tih rešenja pokazala su se potpuno pogrešnim”, rekla je vidno emotivno uzrujana Nikolina, koja se ubrzo pribrala i nastavila razgovor sa koleginicama i gošćom do kraja emisije.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Oglasila se profesorica engleskog u Tehničkoj školi u Trsteniku koju su učenici maltretirali: “Ni roditelji mi se nisu izvinili”

„Dirnuta sam, veoma mi znači podrška kolega. Sindikati će nastaviti da rade i na ovome neće stati. Još uvijek...

Možda vas zanima i ovo