Subota, 27 studenoga, 2021

Psima namjerava ostaviti 75 miliona dolara

Nemojte propustiti

news-2014-June-ostavstina_cuke_mala_794067475

Za početak je dovoljno reći da tri psa kojima se ovaj tekst bavi imaju osobnog stručnjaka za društvene mreže koji je plaćen 45 dolara po satu kako bi za njih pisao blogove.

Naime, riječ je o ljubimcima Rona Sturgeona, teksaškog tajkuna i vlasnika pogona za reciklažu automobila koja je svoja tri koker španijela, Willyja, Lancea i Dixie, toliko razmazio da im nakon smrti čak namjerava ostaviti 75 miliona dolara.

Pažnju na razmažene pse i njihovog ekscentričnog vlasnika dodatno je privukao Josh Davis, tehničar zadužen za blogove i objave pasa koji je za BetaBeta rekao: “Od četiri do osam sati dnevno bavim se njihovim blogovima i profilima na društvenim mrežama i za to sam plaćen 45 dolara po satu”.

Održavanje uključuje objavu fotografija, videa i tekstova.

“Ron je uvijek strastveno doživljavao svoje pse”, rekao je Davis.

Međutim, kako piše Index, cijela priča o razmaženim psima vjerovatno je “frizirana” za medije zbog promocije reality showa “Goin’ to the Dogs” koji se bavi Sturgeonom, njegovom porodicom i omiljenim ljubimcima, a ujedno se radi i o natjecateljskom showu u kojem će Sturgeonova supruga i usvojeni sinovi sa psima voditi borbu za njegovo ostavinu.

“Niko ne zna šta namjeravam s novcem, a jedino što od njih tražim jest da mi se što više ulizuju”, objašnjava ekscentrični milioner Sturgeon.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Gorica Dodik poručila Drašku Stanivukoviću: Doći će snimak na red

"Termin rušenja 'Kajak terase' je subota u 15 sati. Naša misija je vratiti našim građanima i Banjoj Luci sve...

Možda vas zanima i ovo