Srijeda, 28 rujna, 2022

Pucnjava u kafiću u Njemačkoj, čiji je vlasnik Bosanac: Jedna osoba smrtno stradala

Nemojte propustiti

Nakon sinoćnje pucnjave njemačka policija blokirala je sve susjedne ulice u potrazi za ubicom, a aktivirana su bila i tri helikoptera.

U nedjelju u kasnim noćnim satima, u novootvorenom caffe baru „Black Diamond“ u njemačkom gradu Ofenbahu, došlo je do pucnjave u kojoj je stradala jedna osoba.

Naime, ovaj kafić prije desetak dana otvorio je Bosanac Zoran Kostić iz Zvornika zajedno sa suprugom Šejlom. Zoran je bio poznat od prije kao vlasnik nekadašnjeg veoma popularnog i posjećenog kafe bara, a kasnije i diskoteke „Sunse At Night“, koji su se također nalazili u Ofenbahu. Otvorenje „Black Diamonda“ bilo je spektakularno, a na otvorenju mu je pjevala popularna pjevačica Bojana Golubović.

Noć prije pucnjave ekipa je bila u pomenutom baru, koji je je bio prepun, a tu večer pjevao je popularni lokalni pjevač Peca. Mnogobrojni posjetioci bili su izuzetno veseli, kao i sam vlasnik.

Nakon sinoćnje pucnjave njemačka policija blokirala je sve susjedne ulice u potrazi za ubicom, a aktivirana su bila i tri helikoptera. Prema policijskom izvještaju tokom pucnjave i ubistva u caffe baru su bili ubica i još dvije osobe.

Ubijen je muškarac (48), dok podataka od druge ranjene osobe još nema u javnosti. Na nama poznati telefonski broj pokušali smo dobiti Zorana Kostića, ali se aktivirala telefonska sekretarica.

Također smo pokušali stupiti u kontakt i sa Zoranovom suprugom Šejlom, no ni ona nije bila dostupna, piše Avaz.ba.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Brajlović poručio Dodiku: Ne znamo baratati sa otrovima koji bi naškodili zdravlju, bujrum dođi da vidiš šta je čudo neviđeno

Dobro došao čovječe, ne brini, ne znamo baratati sa radio-aktivnim elementima poput polonija ili drugim otrovima koji bi naškodili...

Možda vas zanima i ovo