Nedjelja, 1 kolovoza, 2021

Pucnjava u Mostaru: Policija traži ‘pomalo nabildanog’ muškarca

Nemojte propustiti

”Za sada možemo reći da je slučaj u fazi istrage. Naši inspektori su razgovarali s djelatnicima okolnih objekata i nekima od gostiju koji su u tome trenutku bili na Rondou”, kazao je Ljudevit Marić, viši inspektor u uredu komesara MUP-a HNŽ-a komentirajući za Dnevni list misterioznu pucnjacu u središtu Mostara.

Pojasnio je kako nadzorne kamere koje su postavljene na okolnim ugostiteljskim i drugim objektima imaju slab fundus i pokrivaju samo terase kafića te da dio ulice gdje svjedoci kažu da se pucnjava dogodila nisu pokriveni videonadzorom.

”Činimo sve kako bismo rasvijetlili ovaj slučaj. Javnost će biti informiranija nakon što završimo istragu”, kazao je Marić i dodao da policija poduzima sve mjere kako bi došla do aktera događaja.

Kako prenosi Dnevni list, na temelju izjave jednoga od svjedoka policija ima podatke o karakteristikama tjelesnog izgleda mladića koji je ispalio hitac iz pištolja. Mladić je imao kratku kosu, nosio je bijelu majicu s crveno-plavim natpisom na leđima i bermude od trapera. Izgledao je ”istrenirano i pomalo nabildano”.

Prema policijskim navodima, više osoba koji su bili svjedoci pucnjave pozvano na obavijesne razgovore u zgradu MUP-a.

Podsjetimo kako je u utorak oko 13 sati na Rondou došlo do pucnjave u kojoj je, prema tvrdnjama svjedoka, muškarac tridesetih godina ispalio hitac u vozača crnog automobila.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sarajevo: Za dva dana utrošeno samo 4.100 vakcina, a toliko je bilo planirano po jednom danu

Iako se očekivalo da će odziv građana biti daleko veći, naročito zbog kritika vlastima što nema vakcina i sporog...

Možda vas zanima i ovo