Četvrtak, 25 travnja, 2024

Putem društvenih mreža prodavala lijekove za potenciju i zaradila preko 200.000 eura!

Preporučeno

U navedenom periodu izvršila je preko 4500 narudžbi pri čemu si je pribavila protupravnu materijalnu korist u iznosu od preko 200 hiljada eura.

Policijski službenici Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakinjom koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo nedozvoljena trgovina.

Naime, osumnjičena je u periodu od 1. januara 2020. pa do 4. augusta 2022. godine putem raznih web shopova i društvenih mreža nudila na prodaju ilegalne lijekove za potenciju za žene i muškarce.

Upravo se čita:  Neobični krugovi na nebu zbunili građane: Evo o čemu se tačno radi

U navedenom periodu izvršila je preko 4500 narudžbi pri čemu si je pribavila protupravnu materijalnu korist u iznosu od preko 200 hiljada eura.

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga doma i drugih prostorija, kao i osobnih vozila koje koristi 41-godišnjakinja, kojom prilikom je pronađena određena količina lijekova, gelova i tableta za potenciju, koji su oduzeti uz potvrdu o oduzimanju predmeta, navodi policijska Uprava Brodsko posavska.

Upravo se čita:  Na granici nije prijavio 45.000 eura: Kažnjen je s 12.000 eura!

Policijski službenici protiv osumnjičene podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog kaznenog djela “nedozvoljena trgovina“.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Milorad Dodik: Mi smo se već razišli

Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska, Milorad Dodik, nastavlja svojim izjavama direktno ugrožavati ustavno-pravni poredak Bosne i Hercegovine. Dodik je nastavio...

Još vijesti za vas