Subota, 4 veljače, 2023

Putem društvenih mreža prodavala lijekove za potenciju i zaradila preko 200.000 eura!

Nemojte propustiti

U navedenom periodu izvršila je preko 4500 narudžbi pri čemu si je pribavila protupravnu materijalnu korist u iznosu od preko 200 hiljada eura.

Policijski službenici Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakinjom koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo nedozvoljena trgovina.

Naime, osumnjičena je u periodu od 1. januara 2020. pa do 4. augusta 2022. godine putem raznih web shopova i društvenih mreža nudila na prodaju ilegalne lijekove za potenciju za žene i muškarce.

U navedenom periodu izvršila je preko 4500 narudžbi pri čemu si je pribavila protupravnu materijalnu korist u iznosu od preko 200 hiljada eura.

U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga doma i drugih prostorija, kao i osobnih vozila koje koristi 41-godišnjakinja, kojom prilikom je pronađena određena količina lijekova, gelova i tableta za potenciju, koji su oduzeti uz potvrdu o oduzimanju predmeta, navodi policijska Uprava Brodsko posavska.

Policijski službenici protiv osumnjičene podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenog kaznenog djela “nedozvoljena trgovina“.

Interesantno za vas

Izdvajamo

FIPA kojom upravlja Milica Marković potpuno podbacila: Veliki pad stranih investicija!

I dok strane investicije bilježe ozbiljan pad, FIPA se ponovo pohvalila aktivnostima na Fejsbuku. Direktne strane investicije u BiH periodu...

Možda vas zanima i ovo