Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Putin: Ako se neko umiješa, suočit ćete se sa posljedicama većim od svih u historiji

Nemojte propustiti

Ruske snage ispalile su projektile na nekoliko gradova u Ukrajini i iskrcale snage na njezine južne obale, objavili su ukrajinski dužnosnici i mediji

Ruski predsjednik Vladimir Putin se oglasio povodom napada na Ukrajinu te poručio da će se bilo koja zemlja koja odluči da interveniše suočiti sa ogromnim posljedicama.

– Odlučili smo da pokrenemo specijalnu vojnu akciju čiji je cilj demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine – izjavio je Putin.

Upravo se čita:  Stiže El Nino: Mnogim zemljama prijeti suša. Evo što čeka Europu

– Za svakoga ko bi razmišljao o miješanju izvana: ako to učinite, suočit ćete se s posljedicama većim od svih s kojima ste se suočili u historiji. Sve relevantne odluke su donesene. Nadam se da me čujete – dodao je ruski predsjednik.

Ruske snage ispalile su projektile na nekoliko gradova u Ukrajini i iskrcale snage na njezine južne obale, objavili su ukrajinski dužnosnici i mediji, nakon što je predsjednik Vladimir Putin odobrio, kako je nazvao, specijalnu vojnu operaciju na istoku.

Upravo se čita:  Stigao rat i u Moskvu: Na meti dronova elitno naselje političara i oligarha

Ubrzo nakon što se Putin obratio na ruskoj državnoj televiziji, u tišini prije zore u ukrajinskom glavnom gradu Kijevu mogle su se čuti eksplozije.

Pročitajte još

Izdvajamo

Ismet nakon udara groma u njegovom dvorištu: ‘Kao da me Tajson udario’

Igrom slučaja, zabilježio je udar groma. Pogodio je u suncobran u bašti, na oko metar i po od mjesta...

Možda vas zanima i ovo