Ponedjeljak, 16 svibnja, 2022

Putin: Ako se neko umiješa, suočit ćete se sa posljedicama većim od svih u historiji

Nemojte propustiti

Ruske snage ispalile su projektile na nekoliko gradova u Ukrajini i iskrcale snage na njezine južne obale, objavili su ukrajinski dužnosnici i mediji

Ruski predsjednik Vladimir Putin se oglasio povodom napada na Ukrajinu te poručio da će se bilo koja zemlja koja odluči da interveniše suočiti sa ogromnim posljedicama.

– Odlučili smo da pokrenemo specijalnu vojnu akciju čiji je cilj demilitarizacija i denacifikacija Ukrajine – izjavio je Putin.

– Za svakoga ko bi razmišljao o miješanju izvana: ako to učinite, suočit ćete se s posljedicama većim od svih s kojima ste se suočili u historiji. Sve relevantne odluke su donesene. Nadam se da me čujete – dodao je ruski predsjednik.

Ruske snage ispalile su projektile na nekoliko gradova u Ukrajini i iskrcale snage na njezine južne obale, objavili su ukrajinski dužnosnici i mediji, nakon što je predsjednik Vladimir Putin odobrio, kako je nazvao, specijalnu vojnu operaciju na istoku.

Ubrzo nakon što se Putin obratio na ruskoj državnoj televiziji, u tišini prije zore u ukrajinskom glavnom gradu Kijevu mogle su se čuti eksplozije.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Nova predsjednica Mađarske osudila Putinovu agresiju na Ukrajinu

- Osuđujemo Putinovu agresiju, oružanu invaziju na suverenu državu. Kažemo vječno ne svakom naporu koji ima za cilj obnovu...

Možda vas zanima i ovo