Srijeda, 17 kolovoza, 2022

Putin se pohvalio da je ulovio štuku tešku 21 kilogram

Nemojte propustiti

Ruski predsjednik Vladimir Putin , koji je sklon u javnosti njegovati imidž “muškarca od akcije”, u petak se na ruskoj televiziji pohvalio svojim ribarskim ulovom – štukom teškom 21 kg, upecanom za vikenda u sibirskome mjestu Tuvi.

Društvo u ribolovnom vikendu u Tuvi blizu granice s Mongolijom Putinu su činili ruski premijer Dmitrij Medvedev i ministar obrane Sergej Šojgu, objavio je Kremlj.

Snimke emitirane na javnoj televiziji prikazuju Putina kako se zadovoljno osmjehuje dok gol do pojasa i sa sunčanim naočalama iz vode na motornu ribarsku brodicu izvlači divovsku štuku, koju je zatim poljubio pred kamerama.

“Ovo je ogromna riba… Odresci od ove vrste ribe vrlo su ukusni”, rekao je novinarima predsjednikov glasnogovornik Dmitrij Peskov i dodao kako su predsjednik i premijer uživali u zajedničkom vikendu ispijajući čaj na palubi i zatim zajedno plivali, prenosi Jutarnji.hr.

Promatrači ocjenjuju da objavljivanje zajedničkih fotografija Putina i Medvedeva treba javnosti pokazati da su dvojica najviših ruskih dužnosnika i dalje u iznimno dobrim odnosima i ušutkati glasine o sve većim napetostima među njima.

Kratka reportaža prikazuje Putina kako peca, upravlja motornim brodom i miluje sobove u društvu Medvedeva i Šojgua. Peskov je pojasnio da su “prelijepe” fotografije što ih je snimio Medvedev objavljene na službenim internetskim stranicama Kremlja.

(Bh-index)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Piletina u BiH ponovo poskupjela: “Bilo je neizbježno, molimo za razumijevanje”

Proizvođači smatraju da bi država morala da reaguje i da im pomogne, ali ne kriju skepticizam po tom pitanju. Cijene...

Možda vas zanima i ovo