Subota, 16 listopada, 2021

Putnik predosjetio nesreću: Ako mi se nešto desi u avionu, burmu i sat daj sinovima

Nemojte propustiti

pol

Ako mi se nešto desi, burmu daj sinu koji se prvi oženi, a sat onom drugom, ponovila je Danika riječi svog supruga Pola sa kojim ima dječake Linkolna (3) i bebu Džeka od 11 mjeseci

Pol Viks (39), koji na spisku 239 nestalih putnika aviona “Malesia Airlines”, dao je supruzi svoju burmu u slučaju da mu se nešto desi, kako bi ga ona dala prvom sinu koji se oženi. Zatim je otišao ka Mongoliji gdje je trebalo da radi svoj posao iz snova.

Pol, koji je inače mašinski inženjer iz Perta u Australiji, vodi se kao jedan od nestalih putnika malezijskog aviona.

Supruga se nada čudu

Njegova supruga Danika izjavila je za “9News national” da se nada čudu dok čeka vesti o njemu. “Ako mi se nešto desi onda moju burmu treba da dobije prvi sin koji se oženi, a sat onaj koji bude drugi “, opisala je Danika Polove riječi.

get_image_variation

Bivši vojnik, koji je rođen na Novom Zelandu, preselio se sa porodicom u Pert kada im je dom uništio zemljotres.

Čekam da se pojavi na vratima, vidim ga svuda po kući

Par ima trogodišnjeg sina Linkolna i Džeka koji ima 11 mjeseci.Pol je dobio nov posao od kompanije “Transwest Mongolie”. Danika kaže da je njen suprug napravio dosta fotografija sa njima prije nego što je odltio avionom.

„Ne mogu da prestanem da se nadam. Voljela bih da se on pojavi na ovim vratima, da ga zagrlim još jednom… Vidim ga svuda po kući“, priča Danika.

Među nestalim putnicima 152 je iz Kine, 38 iz Malazije, sedam iz Indonezije, šest iz Australije, pet iz Indije, tri iz SAD i još nekoliko iz Indonezije, Francuske, Novog Zelanda, Kanade, Ukrajine, Rusije, Tajvana i iz Holandije.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz tri elektroprivrede poručuju: Struja neće poskupjeti za domaćinstva

O najavi poskupljenja električne energije oglasila se i Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine. Iako Regulatorne...

Možda vas zanima i ovo