Subota, 25 rujna, 2021

Qatar Airways organizuje prvu globalnu promociju u 2018.

Nemojte propustiti

Qatar Airways objavljuje svoju prvu globalnu promociju u 2018. godini, popularnu “Global Travel Boutique”, kroz koju se putnicima nude vrhunski popusti u svim, višestrukom nagrađivanim, uslugama.

Global Travel Boutique promocija nudi raznovrsne uštede i ponude za nezaboravna putovanja širom svijeta u ekonomskoj, biznis i prvoj klasi. Promocija također omogućava putnicima da osvoje vrijedne nagrade, uključujući million Qmilja iz Qatar Airways Privilege kluba, kao i brojne druge nagrade i uštede.

Putnici se pozivaju da planiraju naredno putovanje sa Qatar Airwaysom i iskoriste popuste do 40%, kao i posebnu ponudu za dvoje u biznis klasi. Posebne uštede ostvaruju i porodice sa djecom.

“Sa zadovoljstvom započinjemo 2018. godinu sa globalnom promocijom, prvom takvom u novoj godini. Ova promocija nastavlja uspješne kampanje iz prethodne godine, koja nudi putnicima vrhunske popuste. Ova promocija je najbolji način da započnemo 2018, i pozivamo sve naše putnike da iskoriste prednosti vrhunskih popusta i nagrada.”, kazao je CCO Qatar Airwaysa, gospodin Ehab Amin.

Putnici će također imati priliku da zarade duple Qmilje za sve rezervacije napravljene od 9. do 16. januara 2018. i putovanja do 10. decembra 2018. Putnici koji rezervišu karte preko qatarairways.com tokom trajanje promocije postaju potencijalni dobitnici jedne od 10 nagrada – 100,000 Qmilja, kao i brojnih drugih nagarada.

Putnici sada mogu rezervisati putovanja do popularnih destinacija, sa cijanama u ekonomskoj klasi već od 359€ za Muscat, 379€ za Pattayu, 389€ za Shanghai, 439€ za Bangkok, 1059€ za Melbourne, u biznis klasi od 1449€ za Kuala Lumpur, 1519€ za Maldive, 1779€ za Bangkok, kao i brojne druge atraktivne destinacije.

Promocija obuhvata i 15% popust na Al Maha usluge i pristup Lounge-u, 10% popust za RCC rent-a-car, kao i 20% popust na usluge Blacklane.

Qatar Airways nastavlja širiti svoju globalnu mrežu tokom 2018. godine novim destinacijama kao što su Pattaya, Thailand; Penang, Malezija i Canberra, Australija.

Nacionalna aviokompanija države Qatar je jedna od najbrže rastućih aviokompanija koja ima jednu od najmlađih i najmodernijih flota. Više od 200 aviona leti za poslovne i turističke destinacije na šest kontinenata.

Višestruko nagrađivana aviokompanija dobila je brojna priznanja u 2017, uključujući “Aviokompanija godine” dodijeljene na prestižnoj dodjeli Skytrax 2017 nagrada koja je održana u Parizu. Ovo je četvrti put da je Qatar Airways osvojio ovo prestižno svjetsko priznanje. Qatar Airways je tokom godine osvojio i brojna druga priznanja kao što su “Najbolja aviokompanija na Bliskom Istoku”, “Najbolja biznis klasa na svijetu” i “Najbolji lounge za prvu klasu na svijetu”, saopćeno je iz ove kompanije

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Aleksandar Vulin: Za rat dovoljna jedna budala

“Ljudi koji vode Prištinu su velike kukavice, a od njih možete sve da očekujete”, kazao je Vulin. Ministar unutrašnjih poslova...

Možda vas zanima i ovo