Subota, 17 travnja, 2021

Radišić ustuknuo pred Stanivukovićem? Iznosi inventar, “Kajak” pred rušenjem

Nemojte propustiti

Mile Radišić počeo je da iznosi inventar iz ugositeljskog objekta “Kajak”, nakon što je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, najavio da će u četvrtak taj objekat biti zapečaćen, jer je nelegalno izgrađen na gradskom zemljištu.

Radišić se žalio na Stanivukovićevu odluku ministrici Srebrenki Golić, koja vodi resor za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, a ona je odgovorila da će sve biti urađeno u “skladu sa zakonom”.

-Čim to Golićeva tako kaže, to je siguran znak da slijede nezakonitosti, posebno zbog činjenice da su ona i Radišić stari, dobri “saradnici” u mahinacijama; Višak spratova im ide najbolje od “ruke”, napisao je banjalučki novinar Slobodan Vasković u novom blogu u kojem je objavio video u kojem se vidi iznošenje inventara iz “Kajaka”.

Stanivuković je zahtijevao od istog ministarstva da se urgento izjasni o Rješenju gradske urbanističko-građevinske inspekcije kojim se Radišiću naređuje da u roku od 30 dana od prijema Rješenja dobrovoljno poruši bespravno isgrađeni taj objekat i izvrši povrat zemljišta u prvobitno stanje.

Očito je da je Radišić ustuknuo pred Stanivukovićevom odlučnosti da poruši nelegalno izgrađeni objekat.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Možda vas zanima i ovo