Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Radnica na deponiji pronašla i vratila 72.000 eura i postala model

Nemojte propustiti

Ana Kruz (23) je samohrana majka koja je radila na deponiji sve dok na smetljištu nije pronašla vreću punu čekova , ispisanih na 72.000 evra, i učinila dobro djelo.

Smeće je sortirala deset sati dnevno, a jednog dana kada je pogledala u crnu vreću na deponiji, ugledala je hrpu čekova i oznaku lokalne bolnice u Sao Paulu. Odmah je pozvala ovu ustanovu, vratila novac i postala heroj, piše B92.

Televizijske ekipe su došle da je snime, a tada ju je primijetio agent jedne modne agencije i angažovao da radi kao manekenka.

“Nikada nisam razmišljala o zadržavanju nijednog od tih čekova. Bolničkim pacijentima su potrebniji više nego meni”, rekla je ona za lokalnu televiziju.

Nakon toga, Ana je dobila angažman u jednoj televizijskog reklami i slika joj se pojavila na bilbordima u gradu. Sada reklamira trgovinski centar. Takođe je krenula u večernju školu, a potpisala je ugovor sa modnom agencijom.

“Moji snovi se ostvaruju. Moj sin kaže da izgledam lijepo i drago mu je kad ugleda moju sliku na ulici. Ovo je to što želim da radim u životu”, kaže ova lijepa mlada mama.

Dodaje da je radila muški posao. “Zaradila bih gotovo ništa i to je bio vrlo težak posao. Pravo da vam kažem, to je muški posao. Žene ga rade samo u krajnjoj nuždi. Bila sam jedina žena tamo. Verujem da stvari sada idu nabolje. Moj san je da imam kuću, jednu sobu za mene i jednu za sina”, navodi Ana.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Jasno i nedvosmisleno negiranje genocida! Dodikov savjetnik potpisao peticiju i najavio ozbiljnije prikupljanje potpisa

Nakon što je visoki predstavnik u BiH Valentin Inzko nametnuo dopune u Krivičnom zakonu BiH kojima se zabranjuje i...

Možda vas zanima i ovo