Nedjelja, 1 kolovoza, 2021

Radno mjesto joj ne treba, obogatila se na Instagramu: Atraktivna cura otkriva tajnu unosne zarade na internetu

Nemojte propustiti

Biti popularan na Instagramu i svakodnevno objavljivati selfije može vam donijeti više novca nego da radite četiri dana u sedmici, tvrdi model s društvenih mreža.

Gabrielle Epstein (21) iz Gold Coasta u Queenslandu u Australiji ima više od 700.000 pratitelja (followera) na Instagramu i zarađuje hiljade dolara.

Naime, kada osoba na Instagramu prikupi više od 100.000 sljedbenika, kompanije profil počinju primjećivati i koriste tu popularnost kako bi se promovirale i oglašavale, a često osim plaćanja dijele i poklone za promoviranje njihovih proizvoda.

7QoNzFS

– Definitivno više zaradim od Instagrama nego radeći. Prije pola godine često sam putovala u Brisbane zbog posla i dok platiš 20 posto agenciji i sve poreze, kao modelu ostane ti jako malo – kazala je Epstein koja na svom profilu reklamira odjeću, nakit i kozmetičke proizvode koji su uključeni u njezine ljupke objave koje se tiču njezine svakodnevnice. Neke njezine fotografije imaju i više od 25.000 lajkova.

l6tFHgu

Angažman je ključ za kompanije koje joj, kaže Epstein, mogu isplatiti stotine dolara za samo jedan post i tisuće za kampanje koje vodi tjednima.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sarajevo: Za dva dana utrošeno samo 4.100 vakcina, a toliko je bilo planirano po jednom danu

Iako se očekivalo da će odziv građana biti daleko veći, naročito zbog kritika vlastima što nema vakcina i sporog...

Možda vas zanima i ovo