Srijeda, 28 srpnja, 2021

Radojičić: Imam problem sa “svojima u SNSD-u”

Nemojte propustiti

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini RS-a Igor Radojičić danas je potvrdio da ima problema s nekim članovima svoje stranke te da se pokušava isprovocirati situacija da ode iz SNSD-a i bude za sve optužen.

Umjesto da se ide u promjene koje je, kaže, tražio na Saboru SNSD-a kao i proteklim mjesecima i godinama, iz SNSD-a u zadnjim sedmicama i mjesecima doživljava stalne diskvalifikacije, spletke i podvale.

– Pokušava se isprovocirati situacija da napustim SNSD i da onda budem kriv za sve. Nisam napustio SNSD, a neka neki iz vrha SNSD-a odgovore zašto to i zbog čega rade i protiv mene, i protiv interesa SNSD-a i RS-a – rekao je on.

Kazao je i da ne radi ništa s opozicijom, ne dogovara se s njima i nije nigdje prešao.

– Ali imam problema sa svojima i neka odgovore, ljudi s vrlo sumnjivim moralnim kvalitetima, zašto nešto rade -ustvrdio je Radojičić u kratkom obraćanju novinarima u Banjoj Luci, koje je prvo poslije nekoliko mjeseci koliko traje njegova samoinicijativna „šutnja“.

Na pitanja novinara nije odgovarao.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik prethodno je danas rekao da Radojičić napušta Klub SNSD-a u Narodnoj skupštini RS-a, ali ne i stranku.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od sutra se u BiH ide u zatvor zbog negiranja genocida i veličanja ratnih zločinaca

Ako negirate genocid ili veličate ratne zločince u BiH, od sutra idete u zatvor. U Službenom glasniku BiH danas su...

Možda vas zanima i ovo