Nedjelja, 26 ožujka, 2023

Radosne vijesti iz Gornjeg Vakufa: Pronađena djevojčica za kojom se tragalo dva dana

Nemojte propustiti

Velika potraga je pokrenuta za djevojčicom 20. februara nakon što je posljednji put viđena na regionalnom putu Gornji Vakuf/Uskoplje – Novi Travnik u Bistričkoj Rici.

Djevojčica za kojom se tragalo od prekjučer pronađana je sinoć, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba iz Gorske službe spašavanja Gornji Vakuf/Uskoplje.

“Pretraga koja je trajala jučer od 15,00 sati za djevojčicom Ravnjak Eldina zvana Keka večeras je uspješno okončana oko 22:30 sati gdje je pronađena na lokalitetu Laništa”, napisali su na Facebook stranici.

Kako je potvrđeno za naš portal, djevojčica je pronađena živa i zdrava.

“Hvala GSS Jablanica, GSS Prozor Rama,GSS Travnik, GSS Bugojno, GSS Novi Travnik, kao i svim građanima,lovcima, policiji, civilnoj zaštiti, koji vršili pretragu”, stoji u objavi.

Podsjećamo, velika potraga je pokrenuta za djevojčicom 20. februara nakon što je posljednji put viđena na regionalnom putu Gornji Vakuf/Uskoplje – Novi Travnik u Bistričkoj Rici.

Djevojčica je u dobrom zdravstvenom stanju, iako vidno promrzla i izgladnjela. Odmah je prebačena u Dom zdravlja Gornji Vakuf-Uskoplje.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Loša partija u Bratislavi: Zmajevi poraženi od Slovačke

Reprezentacija Slovačke večeras je savladala Bosnu i Hercegovinu u susretu drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Može se reći...

Možda vas zanima i ovo