Nedjelja, 16 svibnja, 2021

Ranije bila časna sestra, a sada snima ‘filmove za odrasle’

Nemojte propustiti

Yudy se nije odrekla crkve u potpunosti. Svake nedjelje ide na misu te posjećuje crkvena druženja.

Yudy Pineda mislila je da je predodređena za pobožni život, da treba biti časna sestra i dane provoditi u crkvi… Osam godina provela je u samostanu koji je prvi put posjetila kad joj je bilo 10.

– U osnovnoj školi su nas posjetile časne sestre i u tom trenutku sam odlučila kako želim biti poput njih – objasnila je.

Ipak, njezin život naglo se promijenio nakon što se zaljubila u jednog profesora. Tad je napustila samostan i drastično promijenila karijeru. Postala je glumica u ‘filmovima za odrasle’ i ubrzo se zaposlila u jednoj kompaniji. Posao joj je ‘sredio’ čovjek koji je regrutirao modela za WebCam portal za odrasle.

Foto: Twitter

– Isprva sam se osjećala loše zbog posla kojim sam se počela baviti. No, ubrzo sam se pomirila s tim – ispričala je svojedobno Yudy. Svoju karijeru opisuje decentnom i umjetničkom, a priznala je za strane medije kako nakon samostana redovito uživa u samozadovoljavanju i snimcima za odrasle, iako je kao tinejdžerica voljela pobožni život.

Međutim, Yudy se nije odrekla crkve u potpunosti. Svake nedjelje ide na misu te posjećuje crkvena druženja.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dijaspora zavrnula pipu: U Bosnu i Hercegovini lani stiglo skoro pola milijarde maraka manje

Ekonomista Admir Čavalić je kazao da su ovakvi rezultati sasvim očekivani te da su stručnjaci prošle godine najavili upravo...

Možda vas zanima i ovo