Subota, 24 rujna, 2022

Rasprava na Instagramu danima ne prestaje; Karleuša mladoj takmičarki iz BiH poručila: “Neka tvoj autogol bude za nauk svakome ko dođe u takmičenje”

Nemojte propustiti

Bura oko Vanje Knežević (18), takmičarke iz Banjaluke koja je diskvalifikovana iz takmičenja “Zvezda Granda”, ne jenjava, pa se po pitanju objava na Instagramu javila i Jelena Karleuša.

Dok mlada Banjalučanka tvrdi da se šire laži o njoj, te da je nepravedno diskvalifikovana, Karleuša ipak ima drugačiju priču.

Nakon što je Vanja na svom storiju objavila status posvećen Jeleni: “Ova žena je konstantnim pisanjem o meni, previše rekla o sebi”, pjevačica je “brže-bolje” na sve to i odgovorila.

– Da nisi psovala u emisiji, da nisi kačila storije u kojima se meni prijeti razbijanjem lica, da nisi davala intervjuje u kom si izjavljivala laži, ja bih se prva sažalila na tebe i vratila bih te u takmičenje. Od mene si uvijek imala glas i pohvalu. Ali nisi razmišljala. Zahvali mi se što si dobila 20 hiljada pratilaca, ali budi sigurna da će te koliko sutra zaboraviti i otpratiti. Neka tvoj autogol bude za nauk svakome ko dođe u takmičenje, kako ne smije da se ponaša. Želim ti svu sreću jer će ti svakako sa takvim ponašanjem trebati – napisala je Jelena Karleuša.

Poruka Jelene Karleuše, Foto: Screenshot

Danas se ponovo oglasila Vanja i poručila da joj je drago da je ovo takmičenje za nju završeno.

– Srećna sam što sam zauvijek završila sa ovakvim vidom takmičenja – napisala je ona na svom Instagram profilu.

Poruka Vanje Knežević, Foto: Screenshot

Interesantno za vas

Izdvajamo

Novinar objavio snimke: Pogledajte kakve zahrđale puške dobijaju mobilizirani Rusi

“Novomobilizirani Rusi pokazuju zahrđale AK-e koje su dobili”, napisao je novinar Novinar magazina za istraživačko novinarstvo Bellingcat, Bugarin Christo Grozev,...

Možda vas zanima i ovo