Petak, 29 rujna, 2023

Rasvjetljen slučaj otmice u Sarajevu: Pištoljem primoran da uđe u “Audi”

Preporučeno

Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju pomenutog krivičnog djela.

Pripadnici MUP-a KS uhapsili su muškarca inicijala J. H. (1978) iz Sarajeva, koji je osumnjičen za otmicu A. O. prije dva dana na Dobrinji.

On je uhapšen jučer oko 16 sati zbog krivičnog djela protivpravno lišenje slobode, saopćio je MUP KS.

Upravo se čita:  Zahtjev pomoćnog radnika šokirao gastabajtera iz BiH: Traži mi 100 KM dnevnicu, dva obroka, dvije kafe i još cigarete hoće!

Obaviješten je dežurni tužilac u Sarajevu, a uhapšeni je predat u prostorije Jedinice za zadržavanje MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju pomenutog krivičnog djela.

A. O. je preksinoć u 22 sata policiji prijavio da je oko 17 sati, ispred TC Merkator na Dobrinji od dvije NN osobe fizički napadnut i uz prijetnju pištoljem primoran da uđe u “audi A6”. Nakon toga su ga vozili do naselja Krivoglavci, općina Vogošća, gdje je uspio izaći i pobjeći iz vozila.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Izetbegović jedini kandidat za predsjednika SDA, Mehmedović najavljuje: Znak da je Bakir konačno oteo stranku od članstva

Nakon što je Stranka demokratske akcije (SDA) odbila kandidaturu Šemsudina Mehmedovića za predsjednika, on se oglasio putem saopćenja koje...

Možda vas zanima i ovo