Ponedjeljak, 4 prosinca, 2023

Raza o mužu: On je profesor islamskih nauka, kad plešem kaže mi pazi na štiklama da noge ne polomiš

Preporučeno

-Moj muž nikada mi nije rekao: “Nemoj me sramotiti svojim plesanjem”.

Spisateljica Razija Čolaković i vlasnica jedne od najpopularnijih Facebook stranica ,,Muhabet sa Razom” nedavno je zaintrigirala javnost objavom da se razvodi.

Njena objava izazvala je lavinu komentara, a nakon što smo je kontaktirali priznala je da je riječ o šali, te da je komentari pratitelja zabavljaju.

Nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa suprugom, posvetivši mu dirljiv tekst, te je otkrila u kakvom su oni zapravo odnosu.

Upravo se čita:  Miss Hrvatske odgovorila na kritike onih koji je prozivaju jer dolazi iz BiH

-Moj muž nikada mi nije rekao: “Nemoj me sramotiti svojim plesanjem”.

On je drugačijeg temperamenta nego ja. Ne voli plesati, tihe i povučene je naravi, uz džamiju odrastao, u džamiji je bukvalno cijeli svoj život. Vjerske škole završio, zatim Fakultet islamskih nauka u Sarajevu, po zanimanju je profesor Islamskih nauka.

Zajedno idemo na svadbe, veselja, on sjedi ja sve vrijeme plešem.

Upravo se čita:  Voditeljica Merima Šemić-Prguda o napuštanju BiH: "Srce se slomi jer je to sve što vi jeste. I to je tužno. I ljuta sam, beskrajno"

Samo mi kaže: Pazi da na tim štiklama noge ne polomiš, ko će nam onda kuhati!

Eto zato, čak i u najvećim bračnim iskušenjima znala sam kakvog muškarca imam pored sebe! Čovjek koji vrijedi svake borbe!

To je pravi vjernik. Onaj koji voli da vidi svoju ženu sretnu i nasmijanu, onaj koji joj dozvoli da bude svoja, onaj koji stoji uz nju kao njen oslonac od čelika.

Upravo se čita:  Momčilo ostavio posao policajca i postao kamiondžija u Njemačkoj

Isto tako i on. Zna kakvu ženu ima pored sebe, ženu koja je s njima dvadeset godina, koja mu je djecu rodila, odgojila ih u Islamu, čuva svoj namaz, kuću i porodicu…

Eto zato ja mogu plesati, pjevati, veseliti se i biti svoja… Jer znam. Jer zna. Znamo, napisala je Razija u opisu fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Razija Čolaković (@muhabetovka_razo)

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Ministar o jednokratnoj pomoći iz EU: Uvjete ispunilo 152.488 domaćinstava, slijedi utvrđivanje finalne liste i iznosa

Federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić je u obraćanju javnosti kazao da pravo na pomoć Evropske unije...

Možda vas zanima i ovo