Četvrtak, 11 kolovoza, 2022

Razbojnik kojeg je upucala Hajrija nalazi se u teškom stanju: Muža joj onesvijestili i vezali, a onda je ona uzela pištolj…

Nemojte propustiti

Nead Majetić koji je prilikom pokušaja izvršenja krivičnog djela, ranjen, i dalje je u veoma teškom stanju i nalazi se u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Amir Porčić, koji je uhapšen zbog pokušaja razbojništva nad Sakibom i Hajrijom Memić, u mjestu Stijena kod Cazina, branio se šutnjom prilikom ispitivanja u prostorijama Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona, saznaje Oslobođenje od izvora bliskog istrazi.

On će danas biti predat u nadležnost Tužilaštva USK, gdje će u prisustvu advokata biti saslušan. O daljim mjerama će biti odlučeno naknadno.

Njegov pomagač, Nead Majetić koji je prilikom pokušaja izvršenja krivičnog djela, ranjen, i dalje je u veoma teškom stanju i nalazi se u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Oni se terete da su u noći sa nedjelje na ponedjeljak upali u kuću Memića, gdje su Sakiba onesvijestili a potom i vezali. Hajrija Memić se suprostavila razbojnicima te je iz pištolja upucala Majetića.

Kako saznajemo, policija traga za njihovim pomagačima.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dostavljač otpušten nakon što je poslao privatnu poruku djevojci kojoj je donio hranu: “Ej, kakva je bila hrana jučer”

Regionom se širi screenshot navodne poruke jednog dostavljača iz Srbije mušteriji. "Ej, kakva je bila hrana jučer? Dostavljač", može se...

Možda vas zanima i ovo