Nedjelja, 1 listopada, 2023

Razbojnik kojeg je upucala Hajrija nalazi se u teškom stanju: Muža joj onesvijestili i vezali, a onda je ona uzela pištolj…

Preporučeno

Nead Majetić koji je prilikom pokušaja izvršenja krivičnog djela, ranjen, i dalje je u veoma teškom stanju i nalazi se u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Amir Porčić, koji je uhapšen zbog pokušaja razbojništva nad Sakibom i Hajrijom Memić, u mjestu Stijena kod Cazina, branio se šutnjom prilikom ispitivanja u prostorijama Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona, saznaje Oslobođenje od izvora bliskog istrazi.

Upravo se čita:  Bivši muž ubijene Aide šokirao objavom: "Možda bolje nije zaslužila, znam ja i zna Bog. Ne objavljujte njene slike sa djecom.."

On će danas biti predat u nadležnost Tužilaštva USK, gdje će u prisustvu advokata biti saslušan. O daljim mjerama će biti odlučeno naknadno.

Njegov pomagač, Nead Majetić koji je prilikom pokušaja izvršenja krivičnog djela, ranjen, i dalje je u veoma teškom stanju i nalazi se u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Oni se terete da su u noći sa nedjelje na ponedjeljak upali u kuću Memića, gdje su Sakiba onesvijestili a potom i vezali. Hajrija Memić se suprostavila razbojnicima te je iz pištolja upucala Majetića.

Upravo se čita:  Tužan kraj potrage: 35-godišnja majka troje djece pronađena mrtva

Kako saznajemo, policija traga za njihovim pomagačima.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Nedim Sladić obradovao građane Bosne i Hercegovine novom prognozom

Poznati bosanskohercegovački meteorolog Nedim Sladić vrijedno radi da svojim pratiocima donose pravovremene vijesti o vremenskim prilikama u Bosni i...

Možda vas zanima i ovo