Ponedjeljak, 17 svibnja, 2021

Razgovor o ikoni koju je Dodik poklonio Lavrovu: Evo šta je glavna tužiteljica rekla ukrajinskom ambasadoru!

Nemojte propustiti

Osim afere “ikona”, na sastanku se razgovaralo o procesuiranju i radu na predmetima koji se odnose na sudjelovanje državljana BiH na ratištu u Ukrajini.

Glavna tužiteljica Tužiteljstva BiH, Gordana Tadić, sastala se i razgovarala sa veleposlanikom Ukrajine za Bosnu i Hercegovinu, nj.e. Vasiljem Kiriličem, o temama za koje su zainteresirane pravosudne institucije Ukrajine, kao i aktivnostima koje Tužiteljstvo provodi u predmetu u javnosti poznatom kao “Ikona”.

“Glavna tužiteljica, upoznala je veleposlanika, da je već poduzeto više aktivnosti iz nadležnosti Tužiteljstva BiH, te da je potrebno da institucije od kojih je zatražena međunarodna pravna pomoć, što prije odgovore na zahtjev.

Također, na sastanku se razgovaralo o procesuiranju i radu na predmetima koji se odnose na sudjelovanje državljana BiH na ratištu u Ukrajini.

Tokom sastanka je istaknuto da Tužiteljstvo BiH i Javno tužiteljstvo Ukrajine, imaju potpisan Memorandum o razumijevanju još 2008. godine i da su do sada imali dobru suradnju koja će se nastaviti i u budućnosti”, navedeno je u saopćenju Tužiteljstva BiH.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo