Utorak, 6 prosinca, 2022

Razija Čolaković izazvala brojne reakcije posljednjom objavom: “Ostavio me muž zbog vaših komentara, uspjeli ste dušmani, upravo smo dogovorili sporazumni raskid”

Nemojte propustiti

Posljednja objava Razije Čolaković izazvala je lavinu komentara.

Spisateljica Razija Čolaković važi za jednu od najpopularnijih u BiH, poznata po oštrom jeziku i dobrom smislu za humor prikupila je veliki broj pratitelja na svojoj Facebook stranici “Muhabet sa Razom”.

Raza je nedavno privukla pažnju videom na kojem pleše.

– Prošli put ste me kritikovali, pa sam se ovaj put potrudila naučiti nove pokrete…, napisala je Razija u opisu svog videa.

Raza se jutros oglasila Facebook postom, koji je mnoge zaintrigirao.

– Eto uspjeli ste dušmani. Ostavio me muž zbog vaših komentara. Upravo smo dogovorili sporazumni razvod. Sad slobodno okrenite janje na ražnju. Mislim da vam nisam više prijetnja. Svi problemi u državi su riješeni. Dobro se proveselite, danas i vi zapjevajte i zaigrajte, napisala je Razija.

Njena objava izazvala je lavinu komentara.

Kontaktirali smo Raziju kako bi provjerili tačnost informacija, a ona je rekla da je riječ o šali, te da je komentari pratitelja zabavljaju.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Kratko i jasno: O samitu u Tirani odlučuje Predsjedništvo BiH, ne Dodik

Predsjedništvo BiH je na prvoj sjednici 30. novembra jednoglasno prihvatilo poziv za sudjelovanje na Samitu EU-Zapadni Balkan koji će...

Možda vas zanima i ovo