Subota, 16 listopada, 2021

Razija Čolaković neće više koristiti termin ‘svekrvin sin’, objasnila i zašto

Nemojte propustiti

Razija Čolaković, poznata pod nadimkom Raza, ponosna majka i supruga, spisateljica koja je napisala tri knjige, studentica je komunikologije i novinarstva na Fakultetu političkih nauka u Brčkom, a rijetko koja djevojka ili žena nije čitala tekstove koje piše na svojoj Facebook stranici „Muhabet sa Razom“.

Tako je u jednoj od nedavnih objava napisala da više neće u koristiti termin ‘svekrvin sin’.

– Do sada sam se šalila uz svu podršku svog muža, na foru “svekrvin sin”. Od sada, iz poštovanja prema njegovom bolu za majkom, prestajem s tim. Možda ste već primijetili da takvog humora više nema. Ne bi bilo lijepo od mene nastaviti šaliti se na takav način, jer je njegova majka, a moja svekrva, prije nekoliko dana umrla, Allah Džennet da joj podari. Dovim za nju kao i za svoju rahmetli majku… Ništa nije isto kada izgubimo majku, ta bol jednostavno traje dok smo živi… A ja svog supruga neizmjerno poštujem i volim, te i na ovaj način želim iskazati veliki respekt – poručila je Čolaković.

Na pitanje kako će onda promovisati knjigu koja nosi isti naziv, Raza je odgovorila:

– Pita jedna divna gospođa kako cu promovisati knjigu, kad se zove “Svekrvin sin”. Gospođo, knjiga nema nikakve veze s šalama, koje sam ja pisala svaki dan.

Promovisat ću knjigu kao i do sada. Na taj naziv knjige sam jako ponosna, kao i moj suprug koji je sa mnom, na koricama knjige – napisala je Razija Čolaković.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vukanović: Ovdje nema ko da ratuje, sirotinji dosta rata

"On je najveći neprijatelj RS i srpskog naroda! On je izdajnik! Jeste li vidjeli gdje da se ide u...

Možda vas zanima i ovo