Subota, 1 travnja, 2023

Razija Čolaković odlučila usvojiti dijete iz Sirije: Sretna sam, plačem

Nemojte propustiti

– Znamo da neće biti nimalo lahko, znamo da traje predugo, svjesni smo činjenice da možda i nećemo uspjeti, ali jedno je sigurno: mi ćemo pokušati

Razija Čolaković, influenserka sa svojim pratiocima je podijelila lijepu vijest, a to je da će usvojiti jedno dijete, nakon zemljotresa koji je pogodio Siriju i Tursku.

Ona je odlučila usvojiti siroče iz Sirije. Razija je na svom Facebooku profilu objavila post, u kojem navodi da ima ogromnu želju usvojiti dijete. Kako je navela da će razgovarati sa svojim suprugom na tu temu, fanovi su u nestrpljenju čekali konačnu odluku.

Nakon što je suprug pristao, ona je plakala od sreće.

– Ljudi moji, toliko sam sretna! Plačem! Muž je pristao i srcem prihvatio moju želju da pokrenemo proceduru usvajanja djeteta iz Sirije. Sve ostalo prepuštamo Bogu dragom na volju. Znamo da neće biti nimalo lahko, znamo da traje predugo, svjesni smo činjenice da možda i nećemo uspjeti, ali jedno je sigurno: mi ćemo pokušati uz Božiju pomoć, pa šta Bog da – napisala je Razija.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Keramičar Hasad Gvozden odlučio ostati u BiH: Ne žalim što sam ostao, imam mnogo posla!

Hasan je neko vrijeme razmišljao o odlasku u Njemačku. Čekajući dokumentaciju za iseljenje, prijavio se na obuku „Započni svoj...

Možda vas zanima i ovo