Srijeda, 12 svibnja, 2021

Razija Mujanović se na Facebook-u ogradila od monografije “Raza”

Nemojte propustiti

Nakon što je krajem prošle godine promovirala knjigu “Raza – stanovnik Kuće slavnih” novinara i publiciste Ekrema Avdića, legendarna Razija Mujanović je danas objavila kako se u potpunosti ograđuje od nje.

“Koristim ovu priliku kako bih obavijstila javnost BiH da se u potpunosti ograđujem od monografije Raza – stanovnik Kuće slavnih autora Ekrema Avdića, koja je nedavno puštena u prodaju”, navela je Mujanović na svom Facebook profilu.

Navodi da je monografija isključivo sredstvo za sticanje materijalne koristi pojedinaca koji su odlučili na lagan način da dođu do novca.

“Imam informaciju da je za projekat, iza kojeg navodno stojim ja, od pojedinaca i organizacija sakupljena značajna suma novca, ali bez mog znanja. Stoga pozivam sve koji su uplatili novac da se raspitaju u koje je svrhe utrošen”, navela je ona.

Dodaje da zloupotrebljeno njeno poverenje, uključujući i prisustvo promociji monografije u Tuzli, te najavila uskoro autobiografiju.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Povodom dešavanja oko njenog sina Muharema: Nura Bazdulj Hubijar odgovorila Majkama Srebrenice

Iz Udruženja Pokret "Majke enklave Srebrenica i Žepa" i Udruženja žrtava i svjedoka genocida uputili su pismo književniku i...

Možda vas zanima i ovo