Petak, 25 lipnja, 2021

Rekonstrukcija kobne nesrereće: Nakon udara nesretna djevojka letjela više od 30 metara, krv je tekla ulicom…

Nemojte propustiti

“Odmah sam pogledao kroz izlog svoje radnje i vidio patike koje padaju na pješački prelaz! Izašao sam i vidio djevojku, čija je glava bila bukvalno unakažena! Krv je tekla ulicom. Nikad neću zaboraviti taj prizor”, rekao je radnik iz obližnje prodavnice

– Mitrović je vozio BMW X6 i velikom brzinom je išao niz Ustaničku ulicu iz pravca Bulevara kralja Aleksandra. Kad je došao do pješačkog prelaza, gdje postoji i semafor, pojavila se djevojka, koja je prelazila ulicu. Automobil je naletio na Andreu, koja je od siline udarca odletjela čak 30 metara – ispričao je izvor istrage za srbijanski Kurir.

Nakon udarca Aleksandar se nije zaustavio, već je, ne smanjujući brzinu, produžio ka Dušanovcu!

– Aleksandar je vozio još kilometar i tek onda se zaustavio. Prema našim saznanjima, odmah je pozvao oca i ispričao šta se desilo, a tek dva i po sata poslije nesreće došao je u beogradsku policiju u prisustvu advokata i oca Željka, koji je u četvrtak oko 22.30 doputovao iz Londona.

udes-bgdVidjelo se da je dečko izbezumljen i u šoku. Nije bio bahat i sarađivao je s policajcima. Odmah mu je urađen alko-test, kojim je utvrđeno da mladić nije bio pijan. Urađena mu je i analiza krvi i utvrđeno je da nije bio ni pod dejstvom narkotika – kaže izvor Kurira.

Očevici tragedije kažu da je djevojka prelazila ulicu na pješačkom prelazu, a prema našim saznanjima, Mitrović je prošao kroz crveno svjetlo.

– BMW se iznenada pojavio, jednostavno se sjurio niz Ustaničku ulicu! Mislim da je išao oko 100 kilometara na sat, iako je u toj ulici ograničenje 40 kilometra na sat. Djevojka nije imala nikakve šanse da ga izbjegne – kaže očevidac.

Sagovornik Kurira dodaje da se iznenada čuo jak udarac i vrisak.

– Odmah sam pogledao kroz izlog svoje radnje i vidio patike koje padaju na pješački prelaz! Izašao sam i vidio djevojku, čija je glava bila bukvalno unakažena! Krv je tekla ulicom. Nikad neću zaboraviti taj prizor – rekao je radnik iz obližnje prodavnice.

Prijeti mu maksimalno 12 godina robije
Prijeti mu maksimalno 12 godina robije

Svi prikupljeni dokazi ukazuju na to da je Mitrović prošao kroz crveno svjetlo na semaforu!

– Njemu se na teret stavlja teško djelo protiv bezjbednosti saobraćaja sa smrtnom posljedicom, a za to je zaprećena kazna od dvije do 12 godina robije – kaže izvor Kurira iz Tužilaštva.

– Ukoliko snimci s kamera i vještačenje pokažu da je na semaforu bilo zeleno svjetlo, djelo koje se Aleksandru stavlja na teret biće prekvalifikovano – potvrđuje naš izvor iz Tužilaštva.

(Bh-index,Blic,Kurir)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Malezije stigla donacija od 50.000 doza vakcina

Upotreba vakcina je moguća za nekoliko dana. Na Međunarodni aerodrom Sarajevo sinoć je stiglo 50.000 doza Sinovac vakcina koje je...

Možda vas zanima i ovo