Utorak, 19 listopada, 2021

Rihannin novi dečko jedan je od najmoćnijih ljudi svijeta i vrijedan nekoliko milijardi dolara

Nemojte propustiti

Čini se da popularna pjevačica Rihanna osjeća “leptiriće u stomaku” zbog nove ljubavne veze. I dok ona tokom odmora u Španiji uživa u vrelom zanosu sa svojim dragim, njegov identitet je otkriven, prenosi Daily Mail.

Rihannin novi dečko je arapski biznismen Hassan Jameel, zamjenik predsjednika i podpredsjednika porodičnog preduzeća Abdul Latif Jameel, jedne od najvećih kompanija u svijetu.

Kompanija posjeduje distribucijska prava Toyota automobila u Saudijskoj Arabiji, prema čemu porodica Jameel posjeduje bogatstvo vrijedno 1,5 milijardi dolara, što će Hassan jednog dana naslijediti.

Prema onome što se može vidjeti, Hassan se nije opirao Rihanninom šarmu, što joj je uzvratio zagrljajima i poljubcima u bazenu.

Par je dugo vremena radio sve da svoju vezu zadrži van očiju javnosti, iako su postojala nagađanja nakon popularnog ljubavnog hita “Love on the Brain” da bi Hassan mogao biti tajanstveni Rihannin dečko.

– Njihov odnos je stvaran. Rihanna je kazala prijateljima da je zaljubljena u njega, a izgleda kao da je u oblacima. Mnogo vremena provode zajedno, van očiju javnosti i djeluje da su vrlo zaljubljeni. Zaista uživaju da budu zajedno – kazao je izvor za The Sun.

Rihanna i Hassan Jameel razmjenjivali su nježnosti na privatnoj luksuznoj vili u Španiji, daleko od očiju javnosti.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Ambasade SAD o izjavama Dodika o organiziranju vojske RS

- Svi građani BiH treba da budu ponosni na OSBiH. Fokusiranje na podjele iz prošlosti neće poboljšati uslove života...

Možda vas zanima i ovo