Nedjelja, 1 kolovoza, 2021

Rođak Sifeta Haskića: Neću oprostiti što je neko spriječio da uzmeš u naručje svog nerođenog sina…

Nemojte propustiti

– Sekula moj, pozdravljam te, i vidimo se u džennetu, ako Bog da, svi skupa, kao nekada”, napisao je 21-godišnji rođak Sifeta Haskića

Porodica Sifeta Haskića tuguje nakon što je ovaj 40-godišnjak život izgubio u kafanskom obračunu.

O tome svjedoče i potresni statusi na Fejsbuku Ammara Haskića, fudbalera FK Vitez, inače rođaka nastradalog Haskića.

Ammar Haskić žali za gubitkom rođaka, a status ovog 21-godišnjeg fudbalera prenosimo u potpunosti:

– Znam da si na boljem svijetu, i da sve ovo gledaš… ova velika iskušenja koja nam se događaju u zadnjem periodu…nikada neću oprostiti način na koji ti je neko uzeo život, život koji si posvetio svojoj djeci, svojoj ženi, koja te svaki sat trebala obradovati i u našu lozu donijeti još jednog Haskića u nizu… ako Bog da, uz Božiju pomoć, biće još jedan Haskić u našoj lozi, i znam da ćeš pomno pratiti s boljeg svijeta sve to i da ćeš biti srećan… neću oprostiti ni to što tvoji lavovi neće imati ono najvažnije, očinsku ljubav. A da ne pričam kako neću oprostiti što je neko spriječio da uzmeš u naručje svog nerođenog sina… Neću oprostiti ni to što neko NAŠ, tvoj brat, veliki čovjek, leži u četiri zida, i bori se sa psihom, i pitanjima zašto je tu i zašto je neko morao na takav krvnički način ubiti njegovog najmlađeg brata…mogao bih dugo pisati šta neću oprostiti, ali ću zadržati ostatak u sebi! Ono što će mene, i sve mlađe generacije naučiti je, šta je život!

Sutra ćeš biti pod zemljom, bićemo tu, ispratićemo te, kao i uvijek, jer si neko NAŠ! Ono što ostaje iza tebe, ostavio si u sjećanju, svojoj braći, svojim sestrama, svojim stričevićima, nama, koji ćemo te ostatak života prihvatati kao nekog našeg, bez obzira što fizički nisi sa nama! Brinućemo i čuvati ono najvrijedinije što nisi dočekao, i ono što si ostavio, a oprostiti nećemo! Ni jednu suzu koja je skliznula niz obraze… Nećemo oprostiti suze jetima!!! Ubico, da ti Uzvišeni podari dug život i besane teške noći!

Sekula moj, pozdravljam te, i vidimo se u džennetu, ako Bog da, svi skupa, kao nekada”, napisao je rođak, prenosi Dnevni avaz.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sarajevo: Za dva dana utrošeno samo 4.100 vakcina, a toliko je bilo planirano po jednom danu

Iako se očekivalo da će odziv građana biti daleko veći, naročito zbog kritika vlastima što nema vakcina i sporog...

Možda vas zanima i ovo