Petak, 3 prosinca, 2021

Roditelji objavili šokantan video dadilje koja pokušava na silu nahraniti njihovog sina

Nemojte propustiti

U snimku se vidi i kako dadilja s nekime razgovara na telefon te govori: “Da nismo kontrolirali našeg dvogodišnjaka, on bi nas pregazio.”

Par iz Sjeverne Karoline, Max i Laura Oglesby, angažirao je dadilju za čuvanje svog dvogodišnjeg sina. Kako bi se uvjerili da je sve u redu, postavili su kamere u kući, a kad su ih provjerili, šokirali su se prizorom.

Ugledali su dadilju Lauren Rowe kako na silu pokušava nahraniti njihovog sina Declana. U snimku koji su podijelili na Facebooku vidi se da dječaku čvrsto drži ruke na leđima i gura mu hranu u usta. Dječak vrišti i rita se u visokom stolcu. U jednom trenutku uzvikuje: “Ne!” i “Tata!”, a ona mu uzvraća da “jede svoju hranu”. Dječak do kraja snimka jeca za roditeljima, a ona pritom viče na njega: “Moraš naučiti jesti svoju hranu.”

U snimku se vidi i kako dadilja s nekime razgovara na telefon te govori: “Da nismo kontrolirali našeg dvogodišnjaka, on bi nas pregazio.”

Oglesbyjevi su slučaj prijavili i policiji.

“Htjela sam je razbiti. Htjela sam doći doma, prikovati je za stolac i gurati joj hranu u usta”, izjavila je šokirana Declanova maćeha Laura.

Rowe je uhapšena i optužena za zlostavljanje djeteta. Puštena je nakon što je uplatila jamčevinu od 2500 dolara, a sudsko ročište zakazano je za 8. novembar.

“Ovo iskustvo nas je emocionalno iscrpilo. Cilj nam je da nikad više nikome ne učini nešto ovakvo”, poručili su Oglesbyjevi putem Facebooka.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dačić: Meni je uvijek bliži naš brat po krvi ovdje nego bilo koji specijalni izaslanik, prošlo je vrijeme kada se pitanje Balkana rješavalo vojno

Dačić smatra da je omalovažavanje srpskog naroda prešlo svaku granicu. Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je, povodom imenovanja specijalnog...

Možda vas zanima i ovo