Subota, 16 listopada, 2021

Ronioci u jezeru slučajno pronašli automobil u čijem gepeku je bilo tijelo žene nestale prije pet godina

Nemojte propustiti

Tijelo Keti En DeBono (49) iz američke savezne države New Jersey  koja je nestala prije pet godina, pronađeno je u zabačenom dijelu okruga Pasaik, u prtljažniku automobila koji je potopljen u jezercetu.

ronioci-jezeroOna je posljednji put viđena kada je 23. marta 2008. oko pola deset uveče kada se “tojotom kamri” odvezla iz kuće u kojoj je živjela sa mužem i dvoje djece, ostavivši novčanik i telefon kod kuće.

Tužilaštvo okruga Pasaik objavilo je da je policijski ronilački tim tokom vježbi u akumulaciji Monksvil slučajno naišao na potopljenu “tojotu kamri”.

Lokalne vlasti još nisu definitivno utvrdile da pronađeni ostaci tijela pripadaju DeBonovoj, ali se smatra da je u pitanju ona.

Forenzičari će izvršiti autopsiju tijela kako bi utvrdili identitet žrtve i uzrok smrti.

DeBonova je živjela sa suprugom Edvardom i dvoje djece u gradiću Ouklend. Komšija Natli Dmitrukl izjavio je za NorthJersey.com da je DeBonova bila prijatna žena koja je voljela da vrijeme provodi napolju.

 
(Blic)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vasković “masakrirao” Dodika: Gori si od svake pandemije, najveće si prokletstvo srpskog naroda u posljednjih 100 godina

- Ti si najveći neprijatelj Srba; Neprijatelj No 1! Gori od svakog srpskog neprijatelja u zadnjih 100 godina. Ti...

Možda vas zanima i ovo