Ponedjeljak, 20 rujna, 2021

Rusi u nevjerici: Nedavna pojava na nebu nema veze s meteorom

Nemojte propustiti

Anketa koja je nedavno provedena u jednim ruskim novinama je pokazala da više od polovine građana koji su učestvovali ne vjeruju uopšte da je nedavna pojava na nebu, koja je zapanjila svijet, bila stvarno uzrokovana padom meteora, prenosi Trojka.rs

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

Skeptični Rusi, navikli na godine medijskih manipulacija i bezočnih laži, izgleda da više ne vjeruju nikome, pa čak ni kada za nešto postoje neosporni dokazi, prenosi pomenuti portal.

Kažu da je Rusija domovina zavjera, što je potvrđeno i novom anketom koja pokazuje da više od 50 posto ljudi koji su odgovorili na anketu misle da je objekat koji je pao u Rusiji nešto drugo, a ne meteor, što je službeno objašnjenje.

Neki tako vjeruju da je riječ o padu satelita, drugi da je riječ o vojnom testu koji je krenuo naopako, a tu su i oni koji smatraju da je riječ o oborenoj vanzemaljskoj letelici.

Najblaži među skepticima su oni koji vjeruju da je ipak riječ o meteoru, ali da ga je vanzemaljska civilizacija opremila ubojitim virusom koji će nas vremenom dokrajčiti.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Ovo su pravila za ulazak državljana Bosne i Hercegovine u Njemačku

Ukoliko niste vakcinisani možete ući u Njemačku samo u posebnim slučajevima. Preduvjet je tzv. apsolutna potreba. Od nedjelje, 12. septembra...

Možda vas zanima i ovo