Srijeda, 5 svibnja, 2021

Ruski ‘Popaj’ debitirao u MMA, ali mogao bi ostati bez ruku!

Nemojte propustiti

Njemu su doktori kazali da će mu morati amputirati ruke, ako nastavi ovim tempom, ali to ga ne brine previše, ignorira upozorenja već godinama.

Ruski borac Kiril Terešin (23) proživljava pravu dramu. Nedavno je iznenadio svijet i odlučio ući u MMA. Debitirao je protiv Olega Mongola u ruskom Abakanu, a izdržao je svega tri minute. Morao je predati meč zbog velikog umora…

Nije ni čudo da nije mogao previše izdržati jer su mu ruke bile pune sintola, ili u prijevodu, injekcija za povećanje mišića. Zbog ogromnih napumpanih ruku prozvali su ga ruskim Popajem, ali sve mu je došlo na naplatu.

Mnogi su ga upozoravali da će steroidi narušiti njegovo zdravlje i da nije prirodno da mu mišići toliko narastu u desetak dana, ali on nije prestajao s korištenjem zabranjene supstance. Čak je uzeo prigodno ime za MMA scenu, nazivaju ga Bazuka.

Kirilu su doktori kazali da će mu morati amputirati ruke, ako nastavi ovim tempom, ali to ga ne brine previše, ignorira upozorenja već godinama.

– Išao sam u teretanu dvije godine prije nego što su me pozvali u vojsku. Bio sam mršav pa sam se htio malo ‘nabiti’ jer sam se bojao da će me u vojsci zadirkivati. Zato sam uzeo sintol – rekao je Kiril pa dodao:

– Kad sam odradio vojni rok vratio sam se kući i nastavio sa svojom transformacijom. Majka se brinula, odgovarala me od toga, ali sad je sve OK, jer sam joj objasnio da se sintol može maknuti.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U RS-u zabrinuti zbog dolaska američke vojne mašinerije u BiH: Dodik je rekao da neće biti NATO vježbi, neka to ispuni

Demokratski narodni savez poziva člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da ispuni svoje predizborno obećanje i povuče svoju saglasnost na...

Možda vas zanima i ovo