Utorak, 18 svibnja, 2021

S grdosijom se borio čak sat vremena: U Savi upecao soma kapitalca

Nemojte propustiti

Aleksandar je dugogodišnji uspješni ribolovac, inače zaposlenik u prodavnici koja se bavi prodajom ribolovačke opreme i pribora.

Aleksandar Mitrović, član Sportsko ribolovnog društva “Amur” iz Gradiške upecao je na rijeci Savi soma teškog 35 kilograma što je jedan od najvećih trofeja u njegovoj ribolovačkoj karijeri.

On je dugogodišnji uspješni ribolovac, inače zaposlenik u prodavnici koja se bavi prodajom ribolovačke opreme i pribora.

– Samo što je pao mrak štap se zatresao i savio do same vode. Odmah sam znao da je riječ o kapitalcu, ali nisam se nadao ovakvom ulovu. Više od sat vremena sam se borio sa grdosijom, ali sam uspio da ga izvučem na obalu – kaže Mitrović koji dodaje da je za ovaj ulov koristio mamac “ružno pače”.

On je soma uhvatio kod savskog mosta, u neposrednoj blizini graničnog prelaza. Do sada je ulovio nekoliko kapitalaca, ali ovo mu je najveći primjerak u ribolovačkoj karijeri, prenosi “Avaz”.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo